Последният излъчен концерт на живо на Като две капки вода

...
Последният излъчен концерт на живо на Като две капки вода
Коментари Харесай

Поп фолкът е възмутен от подигравки

Последният излъчен концерт онлайн на " Като две капки вода " се оказа най-забавният до момента, а с имитациите си участниците съумяха да вдигнат публиката в залата на крайници, а телевизионните фенове да се превиват от смях. Победител за вечерта се оказа артистът Дарин Ангелов, който трябваше да имитира фолк певицата Камелия.

Макар неговата реплика да получи отличен за смеха, който провокира, в действителност беше доста надалеч от русата сексбомба. Но най-интересното пристигна след формалната част, където гаврата с Камелия продължи на друго равнище. Дарин бе разгласен за победител и след финалните надписи на тв приемника, пред гостите в залата той запя още веднъж тоталния шлагер на Камелия " Луда по тебе ". Този път той събу високите токчета и се качи на масата на журито, където въртеше ханша и несъмнено създаваше въодушевление.

Феновете на лекия род и на самата Камелия са гневни на артиста за подигравката към любимката им. " Първо, нямаше нищо общо образно с Камелия. И второ, Камелия не се държи по този вулгарен метод. Може да е фолк певица, само че в никакъв случай не е сядала в скута на някого до момента в който пее, нито пък се качва да танцува по масите ", разясняват възмутени почитатели.

Самата изпълнителка също била афектирана от видяното, само че не споделила нищо в обществените мрежи. Още повече, че персонално самата тя показа поста на Дарин преди концерта, с цел да може и нейната публика да следи имитацията, написа hotnews.bg.

Фолк артистът Галин също влезе в отбрана на колежката си Каменлия. " Защо съвсем всеки облик на фолк реализатор в " Капките " би трябвало да е свързван с насмешка ", се чуди изпълнителят на " Дилема ". Той съответно има поради Дарин и пародията, в която трансформира сполучливия шлагер на Камелия " Луда по тебе ", който е обичан освен на българите, само че даже Новак Джокович и съотборниците му демонстрираха по какъв начин се забавляват на тази ария.

" Аз съм бил на най-малко 10 участия на Камелия и в никакъв случай не съм я видял да сяда в скута на някой ", възмути се Галин във връзка с Дарин, който даже не се опита да подходи съществено към облика и го даде на забавление за сметка в тази ситуация на Камелия и насмешка с нейното творчество.

Галин показа малко видео от концерт на Камелия, с цел да покаже по какъв начин в действителност се държи тя на сцената, което няма нищо общо с пошлостта, показана в последния лайф на шоуто. Точно такава подигравка и подценяване на жанра и изпълнителя видяхме и при Руслан, който пък трябваше да имитира Кати и нейната " Пеперуда ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР