Последните серии от финалния сезон на култовата медицинска поредица от

...
Последните серии от финалния сезон на култовата медицинска поредица от
Коментари Харесай

Д-р Романова смая със секси визия

Последните серии от финалния сезон на паметната здравна поредност от екрана " Откраднат живот " провокират бурни реакции в обществените мрежи, само че това, което вършат обичаните герои от сериала в действителния живот, се оказва не по-малко забавно, написа Шоу Блиц.

Актрисата Милена Живкова, да вземем за пример, която познаваме добре от ролята ѝ на доктор Романова, завеждащ доктор в хирургията, който работи постоянно с твърда ръка и без непотребни страсти, в живота е нейната цялостна диаметралност, тъй като искри от усмивки и закачливо въодушевление. Скорошни фрагменти от профила ѝ в обществените мрежи удостоверяват неопровержимо това.
 Д-р Романова смая със секси визия (СНИМКИ)

" Ами, отново с обичаните ми хора! Янчето е отговорна!!! Силвето, Васко! А, със Силвето, сме чуднии кифли - за корица, ха, ха!!! ", написа с усмивка актрисата, която, както излиза наяве, е в компанията на сътрудниците си Силвия Лулчева, Васил Бинев и Яна Титова. Не може да им се отхвърли, че тоалетите и позирането им са почтени за аления холивудски килим.
 Д-р Романова смая със секси визия (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР