Последните няколко дни определено не бяха никак леки за Александър

...
Последните няколко дни определено не бяха никак леки за Александър
Коментари Харесай

Александър Зверев отговори на обвиненията на бившите си гаджета

Последните няколко дни несъмнено не бяха по никакъв начин леки за Александър Зверев. В сряда неговата някогашна другарка Бренда Патеа разкри в изявление за „ Gala “, че чака дете от първата ракета на Германия и съобщи, че няма никакво желание да поделя попечителските права с него.

Броени часове по-късно свадите към германеца се развихриха още повече, откакто друга негова някогашна половинка – Олга Шарипова, съобщи, че Зверев я е малтретирал редовно.

До през вчерашния ден финалистът от US Open отхвърляше да даде коментар по тематиката, само че късно нощес той разгласява изказване в обществените мрежи, в което показа насладата си от наближаващото раждане на първородното си дете, както и своето оскърбление от „ погрешните “ обвинявания на Шарипова.

„ Последните няколко дни бяха доста сложни за мен. Ще бъда татко на 23 години и нямам самообладание детето да се роди. Въпреки, че аз и Бренда към този момент не сме дружно, двамата сме в положителни връзки и ще извършвам отговорностите си като татко. Заедно ще се грижим за дребния човек, който ще израсне. Но не желая да върша повече обществени изказвания по този персонален въпрос. Сигурен съм, че аз и Бренда можем да се оправим без медиите да се намесват “ съобщи Зверев в първата част от изказването си.

„ След това пристигнаха голословните обвинявания на някогашната ми другарка Олга Шарипова, които прочетох в медиите през днешния ден. Те ме натъжават доста. Двамата с нея се познаваме от деца и сме претърпели доста неща дружно. Много скърбя за казаното от нея, тъй като обвиняванията ѝ просто не са правилни.

Имахме връзка, която завърши доста от дълго време. Не знам за какво Олга насочва такива обвинявания тъкмо в този момент. Наистина се надявам, че двамата с нея ще намерим рационален и оправдателен метод да разгадаем проблемите си “ разяснява Зверев обвиняванията в домашно принуждение, които Шарипова насочи към него. Тя даже съобщи, че на моменти се е страхувала за живота си.

Рускинята съобщи още, че е подготвена да свидетелства с детектор на лъжата във връзка своите думи. Тя твърди, че не желае нищо от Зверев, с изключение на истината да излезе нескрито и той да разбере, че би трябвало да поема отговорност за дейностите си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР