Последните месеци показаха недвусмислено, че вследствие на трансформацията на доста

...
Последните месеци показаха недвусмислено, че вследствие на трансформацията на доста
Коментари Харесай

Iuvo с нов продукт за по-успешно управление на финансите

Последните месеци демонстрираха недвусмислено, че в резултат на трансформацията на много обичайни депозитни артикули от ден на ден хора търсят нови благоприятни условия за ръководството на персоналните си активи и разнородни благоприятни условия за рентабилност от тях. Докато вършат своите проекти за развиване, кариера, бизнес или по-големи имуществени придобивки, потребителите търсят новаторски артикули, които да им разрешат да усилват свободните им средства, като им дават опция за устойчива годишна рентабилност при определени от тях критерии.

В отговор на все по-нарастващата потребност и търсенето на такива други възможности за свободните парични средства, с които българските консуматори разполагат, P2P лендинг платформатаiuvo*разработи специфичен артикул , ориентиран точно към тези клиенти, които търсят улеснение, лекост и експедитивност при ръководството на портфейла си - .

С потребителите могат да си обезпечат рентабилност до 4% на годишна база и бърза ликвидност**. Продуктът към този момент е деен на българския пазар и всеки искащ може да се възползва от него и да стартира по-успешно да ръководи финансите си още през днешния ден.

Потребителите на получават:

3% годишен лихвен % при вложение на средства в платформата за най-малко 6 месеца - проект iuvoUP Старт; 4% годишен лихвен % при вложение на средствата в платформата за най-малко 12 месеца - проект iuvoUP Прогрес; Бърза ликвидност** - потребителите могат да насочват и да получават назад средства през целия период; Лесно и динамично ръководство на прихода - потребителите сами избират продукта и сумата, която да насочат към него; Ясни и прозрачниусловия
Какво значи това в цифри?
В случай че потребителят реши да започва вложенията си с 5000 лева годишна инвестиция, то с проект СТАРТ на iuvoUP ще разполага с 5796 лева в края на петгодишния интервал и 6720 лева в края на десетгодишния подобен. В случай че клиентът избра проект ПРОГРЕС на iuvoUP, ще разполага надлежно с 6083 лева в края на петгодишния и 7401 лева в края на десетгодишния интервал.
Все още нямате акаунт в iuvo?
P2P лендинг платформата iuvo* е отворена както за физически, по този начин и за юридическите лица. Физическите лица би трябвало да имат навършени 18 години и годна банкова сметка на тяхно име в границите на Европейския съюз (или трети страни, които съблюдават AML/CFT на ЕС). Юридическите лица също би трябвало да имат годна банкова сметка на тяхно име в границите на Европейски Съюз. Техните данни и генезис на средствата ще бъдат проверявани и от страна на iuvo в сходство с регулациите против прането на пари и финансирането на тероризъм (AML/CFT). Регистрацията включва удостоверение онлайн с персонална карта за физически лица и организационен контракт, уверение за настоящо положение, персонален документ на представляващото лице и фактура/комунална сметка, издадена през последните 6 месеца, която да съдържа името на компанията и адрес.

Възползвайте се през днешния ден от опцията да инвестирате мъдро, да диверсифицирате портфолиото си с новия артикул на iuvo -, и да осъществите умерено проектите си на следващия ден .
Четено Коментирано Препоръчвано 1 Компании 2 Политика 3 Икономика 1 Политика 2 Политика 3 КапиталНО 1 Икономика 2 Компании 3 Коментари и разбори През петте години на своето битие * се потвърди точно като добра опция за увеличение на свободни парични средства, с които консуматори от целия свят разполагат, предлагайки разнообразно портфолио от кредитни оригинатори и заеми и атрактивна междинна годишна рентабилност . Iuvo е платформа за P2P вложения, която разрешава да се закупуват елементи от заеми, отпуснати от съответно регистрирани небанкови финансови институции, наричани оригинатори. Компанията е част от Finance Estonia като краудфъндинг платформа и също по този начин е лицензиран кредитен медиатор с опция за опериране в цяла Европа от страна на естонския регулатор. Бизнес моделът дава опция на вложителите да осъществят висока рентабилност, а на оригинаторите - да употребяват изгодите на P2P модела, с цел да доразвият бизнеса си. От основаването му през 2016-а iuvo съумя да притегли над 27 000 консуматори от162 страни, генерирали над216 милиона евро оборот на пазара на платформата, които са донесли междинна годишна рентабилност 9.2%*** на вложителите. Iuvo е P2P платформа, която ползва прецизни правила за допускане на кредитни оригинатори на пазара. Мажоритарен притежател в платформата е Management Financial Group (MFG). В началото на 2020-а iuvo получи влиятелната премия " Компания на годината " в бранш финанси на Forbes Business Awards 2020, а през месец май същата година платформата беше приета като един от топ 50 най-хубави работодатели в България в класацията. Management Financial Group е 100% българска група компании , чиято задача е да обезпечи опция за елементарен достъп до финансиране на всеки без оглед на моментното му обществено и финансово положение. Някои от фирмите в групата оперират на българския пазар от над 16 години. Групата е дейна в шест страни: България, Румъния, Украйна, Полша, Испания и Северна Македония , и реализира планувана огромна геоекспанзия на основни европейски пазари и най-малко на още един континент. Дружествата в Management Financial Group имат общо 15 настоящи регистрации и лицензи за осъществяване на разнообразни контролирани действия - кредитиращи, кредитно ходатайство, пощенски парични преводи, платежни услуги, издаване на електронни пари, които са издадени от съответните надзорни органи на България, Румъния, Русия, Украйна, Естония, Полша и Северна Македония. Основният фокус на MFG е предлагането на финансови и кредитни артикули за физически лица, през дребен и междинен бизнес до приблизително огромни корпоративни клиенти, цифров бизнес, различни цифрови бизнес модели. В портфолиото на холдинга влизат компании и марки като Easy Credit, Бяла Карта, Viva Credit, Fintrade, P2P лендинг платформата iuvo и други
* Дейността на Iuvo не се контролира от законодателството, касаещо депозитите и/или капиталовите медиатори. Средствата на потребителите в платформата не са депозити. Пълна информация за активността на платформата и изискванията на продуктите може да намерите на адрес www.iuvo.bg

** Потребителят може да изиска предварително приемане на до 1000 лева (хиляда лева) на месец от вземанията, закупени посредством продуктите на iuvoUP, при такса 0.5% върху декларираната сума. Заявката се обработва до 2 (два) работни дни от подаването ѝ.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР