“Последните дни маркираме властовите центрове на руската пета колона. Лукойл

...
“Последните дни маркираме властовите центрове на руската пета колона. Лукойл
Коментари Харесай

БОЕЦ“ маркираха със знак Z“ и централата на Лукойл“

“Последните дни маркираме властовите центрове на съветската пета колона. " Лукойл " е основно място. Най-важният ни въпрос е за какво тази компания не е платила нито един лев налог за 15 години в България? " Това сподели Георги Георгиев, ръководител на " БОЕЦ ".

Симпатизанти на организацията пристигнаха пред централата, с цел да търсят Красимир Първанов от сдружението, с цел да " им даде отговори на всички въпроси ". 

Първанов, обаче, не откликна на поканата им, вследствие на което последователите на организацията изрисуваха фасадата на постройката с буквата " Z ", знак на руската армия във войната с Украйна. 

Протестиращите скандираха  “Тук не е Москва ”, ”Долни крадци ”, и “Дайте доклад къде са парите, къде са милиардите ” и “Руски подлоги ”.



Следващият митинг на " БОЕЦ " е плануван за понеделник, добави Георгиев. 

" Приключваме гражданската блокада пред Министврски съвет с последната акция - изненада номер 3! ", закани се по-рано Георги Георгиев от " БОЕЦ ".  

Симпатизанти на организацията тръгнагха към идната си цел в столицата, само че не споделиха на публицистите къде ще е тя. 

Георгиев се закани, че тази акция ще бъде знакова. ” Тръгваме от Министерски съвет и ще маркираме поредния тестови център на кремълската мафия ”, закани се водачът на организацията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР