Последен шанс за гласовете на България да намерят място в

...
Последен шанс за гласовете на България да намерят място в
Коментари Харесай

Дъщерята на Графа сяда на стола в Гласът на България

Последен късмет за гласовете на България да намерят място в конкуренцията в музикалното риалити. В тимовете на треньорите има общо 6 свободни места, преди Поли, Графа, Камелия и Иван Лечев да продължат с 12-те си участници към вокалните дуели, написа Мениджър Нюз.

В последния епизод от кастингите на мрачно треньорите ще бъдат изправени пред сложни решения, тъй като местата са малко, а всички желаят най-хубавите гении в своя тим. Графа и Поли имат потребност от по още един реализатор, а Иван Лечев и Камелия търсят по още двама, с цел да запълнят тимовете си.

За да помогне в тази нелека задача, в неделя вечер, в ролята на помощник-треньор на журито ще влезе дъщерята на Графа – Никол. Тя ще седне в стола на татко си, с цел да покаже, че също като него има нюх за гении и даже дружно ще натиснат бутона „ желая те “ на един от претендентите за музикална популярност.

Музикалното многообразие в „ Гласът на България “ ще бъде голямо - от сцената ще прозвучи настояща поп музика, типичен рок и даже неофициалния поп-фолк шлагер на 2017 „ Шушана “, който най-неочаквано ще грабне вниманието на ветерана в журито.

Дъщерята на прочут български национал по футбол, кралица на хубостта под пагон, българи живеещи във Франция, Норвегия и Съединени американски щати, рускиня, която мечтае да живее у нас, както и дует в музиката и в живота ще бъдат част от финалния епизод от кастингите на мрачно в „ Гласът на България “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР