Кремъл съобщи официално, че руският президент Владимир Путин не е

...
Кремъл съобщи официално, че руският президент Владимир Путин не е
Коментари Харесай

Кремъл: Путин не е говорил с Тръмп за освобождаването на американския репортер

Кремъл заяви публично, че съветският президент Владимир Путин не е имал никакъв контакт с Доналд Тръмп, откакто някогашният американски държавен глава съобщи, че ще употребява връзките си с Путин, с цел да бъде освободен от съветски затвор репортерът от " Уолстрийт джърнъл " Евън Гершкович, съобщи „ Ройтерс ”.

Тръмп написа в своята обществена медийна платформа " Truth Social ”, че това ще стане скоро след изборите през ноември в Съединени американски щати, когато ще се стреми към победа против президента Джо Байдън.

" Путин, естествено, не е имал контакти с Доналд Тръмп ", съобщи пред кореспонденти представителят на Кремъл Дмитрий Песков. „ Контактите за арестуваните лица би трябвало да се реализират в цялостна тишина и безусловно дискретно. Това е единственият метод те да бъдат ефикасни ", сподели той.

Гершкович беше задържан в Русия през март предходната година по обвинявания в шпионаж, които той, вестникът му и администрацията на американския президент Джо Байдън изрично отхвърлят. Журналистът прекара повече от година в московски затвор, без да има планувана дата за правосъден развой.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР