Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо няма да пътува с настоящи

...
Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо няма да пътува с настоящи
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо няма да пътува с Манчестър Юнайтед за лятното турне в Азия

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо няма да пътува с сегашни си тим Манчестър Юнайтед за лятното турне на отбора в Азия.

Роналдо продължава да се приготвя самостоятелно в Лисабон, като самият той към този момент пропусна четири тренировки на " алените дяволи ". По публични информации аргументите за неговото неявяване са " фамилни ", само че съгласно медиите във Англия е повече от ясно, че повода за неналичието на Кристиано Роналдо е желанието му да напусне клуба от " Олд Трафорд ".

Желанието на футболиста е през идващия сезон да играе в Шампионската лига, а за жалост на почитателите на Юнайтед техният тим не може да му даде тази опция, откакто приключи на шеста позиция в последния сезон на Висшата лига.

За момента любимец за подписа на португалеца наподобява британския Челси, само че разнообразни свързват Роналдо с тимове като Пари Сен Жармен, Реал Мадрид, Рома и Спортинг Лисабон.

В същото време Манчестър Юнайтед отпътува през днешния ден за Азия, където ще организира част от предсезонните си контроли. Футболистите на Ерик загар Хаг ще изиграят няколко дуела в Тайланд и Австралия преди да се завърнат в Европа за заключителната част от подготовката за старта на новата акция.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР