Porsche разпространи първите подробности за обновената за 2024 година версия

...
Porsche разпространи първите подробности за обновената за 2024 година версия
Коментари Харесай

Обновеното Porsche Taycan стига по-далече и по-бързо

Porsche популяризира първите детайлности за обновената за 2024 година версия на напълно електрическия Taycan и разгласи, че той ще бъде разполагаем в дилърските центрове на марката от пролетта на тази година.

Обновлението покрива цялото семейство на Porsche Taycan, включително Taycan, Taycan Turbo Cross Turismo и Taycan 4S Sport Turismo, като главните промени са свързани със задвижващата и зарядната система. Последната идва с нарастване в потенциала от 50 kW до оптимален подобен от 320 kW, което дава обещание опция за зареждане от 10% до 80% за 18 минути. Свободният пробег на електрическия автомобил е с 35% по-голям, като към този момент доближава до 678 километра.

Семейството на Porsche Taycan 2024 дава обещание и по-добра динамичност, като времето за класическото ускоряване от 0 до 100 км/ч е понижено с 0.6 секунди, като нужното такова при Taycan Turbo S е едвам 2.4 секунди, а при Taycan е 4.8 секунди.

Taycan 2024 се предлага с нов Sport Chrono пакет, който прибавя спомагателни от до 70 kW (95 конски сили) в продължение на 10 секунди с натискането на един бутон.



От Porsche споделят, че Performance Battery Plus версията на електрическия автомобил е оборудвана с батериен модул с потенциал от 105 kWh, при 93 kWh при настоящата към момента версия.

В оборудването на всеки от представителите на Taycan попада адаптивно въздушно окачване, а от компанията споделят, че макар, че електрическият автомобил е станал по-лек с до 15 кг, общоприетото съоръжение е увеличено.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР