Порнозвезда, която се отказва от религията, за да приеме живота

...
Порнозвезда, която се отказва от религията, за да приеме живота
Коментари Харесай

Мормонка захвърли религията и стана порнозвезда

Порнозвезда, която се отхвърля от религията, с цел да одобри живота в промишлеността за възрастни, споделя за ранните си стъпки в порното. Ади Андрюс е някогашна мормонска мисионерка, която е решила да се откаже от религията, откакто тя я е предиздвикала да се усеща " полово потисната ", осведоми " Дейли Стар ".

Сега, когато е на 32 години и преследва фантазията си да работи като актриса, тя споделя някои от спомените си за кариерата си във филмите за възрастни на относително късната възраст от 28 години. Въпреки че се е наслаждавала на някои аспекти от кариерата си в порното, Ади признава, че е имала сложни моменти, с които е трябвало да се оправи, съобщи Блиц. " Когато започнах за първи път, се реалокирах в къща за модели, където спалнята ми беше излъчена онлайн през целия ден.

" Наблюдават те 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Ти си наясно с това, можеш да изключиш камерата, в случай че искаш, само че действителността е, че повода, заради която съществува тази " къща за моделки ", част от нея е, тъй като те получават доходи от това, че си показвана на камера. " Но макар ужасяващия темперамент на тази обстановка, Ади е била приела, че това е належащо, с цел да стъпи на краката си в промишлеността за възрастни след подобен друг старт в живота.

" И това в действителност ли е неверно от тяхна страна? Ти искаш да бъдеш в порноиндустрията, тъй че би трябвало да проявиш схващане. Личното ти пространство ще бъде накърнено, само че по този начин е при всеки, който реши да се популяризира пред света ". Въпреки това Ади акцентира, че хората не би трябвало да разпореждат нереалистични упования на порнозвездите, защото някои почитатели не съумяват да разделят облика от действителността. Ади си спомня и за странностите при чувството за секса по време на фотосите на филми за възрастни: " Първите няколко подиуми тялото ми не беше доста уместно за правене на толкоз доста секс ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР