Поредното предизборно шоу готвят за електората от управляващата формация Продължаваме

...
Поредното предизборно шоу готвят за електората от управляващата формация Продължаваме
Коментари Харесай

РАЗЛЪКА: „Промяната” се развежда с ДБ за евровота

Поредното предизборно шоу готвят за електората от ръководещата групировка „ Продължаваме промяната ” и „ Демократична България ”. За вота за евродепутати се чака бракоразвод сред двете обединения в името на повече представители в Брюксел, написа „ Уикенд ”.

Сагата кой да води бащина тайфа единствено в Политическа партия е задоволителна, с цел да замести индийските сериали в очите на гласоподавателите, защото в „ Промяната ” зрее нов, следващ спор сред Кирил Петков и Асен Василев.

Въпреки че се скараха с Даниел Лорер, Василев упорствал точно той да застане отпред на листата за евродепутати на Политическа партия. Петков пък желал да конфигурира свои любимци. В листата изрично ще са измежду първите Даниел Лорер като лидер, зарекъл се министърът на финансите, а място щяла да откри и някогашният вицепремиер Калина Константинова.

Реклама

Шушука се и за място под слънцето за различен любимец на партията – Божидар Божанов, но непрекъснатите му рецензии към Министерство на вътрешните работи във връзка електронната идентификация и острите нападки към сътрудниците му от министерството на електронното ръководство можело да го пратят другаде, само че не и в Брюксел.

Остра свада имало и сред Кирил Петков и Асен Василев точно поради Лорер, на който, както и на брачната половинка му Виолета, министърът на финансите се пробва да уреди синекурен пост от месеци. Петков пък упорствал съгласно осведомени любимката Лена Бориславова или половинката й Мирослав Иванов да намерят челни места в листата за евровота.

Не по-малко бурни са пристрастеностите в десницата, където Христо Иванов и Атанас Атанасов не могат да решат какъв пост им е необходим, с цел да се бетонират във властта. Докато измисленият ген. Наско е вперен в опразнения шефски пост на антикорупционната комисия, Христо Иванов се приказва, че желал да се повиши на първото място за листата за европейските избори. Радан Кънев обаче на този стадий продължава да е любимец още веднъж да се ускори към Брюксел и заплатата от няколко хиляди евро, но Христо Иванов, който сега е привилегирован от Бойко Борисов, желал да се откъсне от тази повинност.

Според десните, хвалбите на Борисов по адрес на Иванов единствено отвращавали електората на ПП-ДБ, който така и така не харесвал методите на работа на новата сглобка. Затова и в средите на демократите интензивно се приказва, че Христо Иванов може да измести Радан Кънев, а спекулации даже пратиха Ивайло Мирчев да брани ползите ни в Европейския парламент.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР