Поредни рокади в пловдивската полиция. Венелин Младенов, досегашен шеф на

...
Поредни рокади в пловдивската полиция. Венелин Младенов, досегашен шеф на
Коментари Харесай

Поредни рокади в пловдивската полиция - двама от шефовете отиват в София

Поредни рокади в пловдивската полиция. Венелин Младенов, доскорошен началник на “Пътна полиция “, отива на по-висока длъжност в София. Неофициално се знае, че той ще оглави " Охранителна полиция " в Главна дирекция " Национална полиция ". От пловдивската полиция потвърдиха за Plovdiv24.bg, че фактически Младенов отива на по-висока служба в София, без да конкретизират за момента каква тъкмо.

Няма и публична информация за това кой ще оглави КАТ в Пловдив, само че импровизирано към този момент се знае, че това ще е Йордан Милушев, който има дълъг стаж в " Пътна полиция ".

И още една рокада има от петък в пловдивската полиция, касаеща началника на бранш " Специализирани полицейски сили " при ОДМВР - Пловдив Радослав Начев. Той също отива на работа в София, където най-вероятно ще оглави поста шеф на КАТ-София. Радослав Начев беше най-младият шеф на " Пътна полиция " в в Пловдив, където сподели забележителни резултати, само че по-късно бе изместен.

Все още не се знае кой ще бъде назначен на неговото място в Пловдив.

От полицията в града под тепетата разясниха, че се радват за покачванията на сътрудниците си, само че в това време е малко притеснително, че нашата дирекция се оголва откъм фрагменти.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР