Поредни опити за измама с фалшиви PCR тестове разкриха гранични

...
Поредни опити за измама с фалшиви PCR тестове разкриха гранични
Коментари Харесай

Поредни опити за измама с фалшиви PCR тестове на Дунав мост при Русе

Поредни опити за машинация с подправени PCR проби разкриха гранични служители на реда на " Дунав мост " при Русе. Случаите са от 29 декември, само че не са свързани между тях, съобщи Българската национална телевизия.

С разлика от към 4 часа с машинация са пробвали да влязат в Румъния двама мъже. Те са употребявали изтеглени от интернет бланки. Софиянец е посочил на смарт телефона си документ, съгласно който има негативен резултат на теста за COVID-19. Смесеният българо-румънски екип на " Гранична полиция “ обаче се е усъмнил в истинността му и откакто мъжът не е съумял да потвърди, че е минал проучването, е бил върнат назад в страната ни.

Жител на Габрово пък е бил разпечатал бланка от тест, която след инспекция е открито, че е подправена. Заради опита му за машинация против него има формирано и досъдебно произвеждане.

Това са следващи сходни случаи. При предходните по-рано този месец семейство от Разград и трима русенци не бяха позволени в северната ни съседка, откакто показаха подправени PCR проби на българо-румънската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост “ при Русе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР