Поредната измама с хранителна добавка се появи в интернтет, съобщава

...
Поредната измама с хранителна добавка се появи в интернтет, съобщава
Коментари Харесай

Лъжат пенсионери с добавка чудо

Поредната машинация с хранителна добавка се появи в интернтет, оповестява „ Труд”. Измамниците стават все по-изобретателни и употребяват болките на хората, с цел да популяризират артикул за 69 лева В заблуждаващата реклама настояват, че пенсионери могат да излекуват ставите си, в случай че одобряват добавката.
" Ще възстановите коленните стави единствено след 28 дни, на 100% ще възвърне физическата си интензивност ". Доктори-специалисти са безапелационни, че това няма по какъв начин да стане, в случай че ставите са доста повредени.

" Можете да постигнете всичко това без рискови интервенции, скъпи процедури, очакване до безспир по опашки пред кабинетите на експерти, които и без друго безпомощно подвигат ръце. Ще постигнете това без пиянство на отровни химически препарати, нездравословни за черния Ви дроб, стомаха и бъбреците, като вследствие на това ще спестите хиляди левове ", написа в рекламата.

За да се заловен повече хора на уловката, измамниците измислят напълно подправен персонаж с персонална история и доста професионални триумфи зад тила си.
" За страдание, казусът със ставите засегна и майка ми. Отначало ѝ беше мъчно да изкачва стълбите, да кляка или да става от стола. След това стана още по-зле... Трябваше да оказа помощ на майка ми и си споделих: " Та нали съм академик! Участвал съм в създаването на доста медицински произведения, които облекчават разнообразни болести. Защо да не мога да основа способ за здрави колена? " И по този начин започнах проучванията... ".

Лекарят сякаш е спечелил и Нобелова премия за създаването. Това несъмнено е неистина, както и целият му персонаж. Оказва се, че фотографията на доктора е свалена от уебсайт за платени изображения и е необятно публикувана в интернет, изписвайки в търсачката единствено думата „ доктор”. Фалшиви са и персонажите, измислени като удовлетворени клиенти, които са възстановили ставите си посредством продукта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР