Поредна трагедия разтърси световния спорт. 32-годишният играч по футзал Дженан

...
Поредна трагедия разтърси световния спорт. 32-годишният играч по футзал Дженан
Коментари Харесай

Поредна трагедия разтърси световния спорт: 32-годишен играч получи инфаркт на тренировка

Поредна покруса раздруса международния спорт. 32-годишният състезател по футзал Дженан Челиглия е умрял ненадейно. Босненецът е получил инфаркт по време на подготовка, пишат медиите в родината му.

Челиглия беше един от най-хубавите играчи по футзал в Босна и Херцеговина. Само ден преди нещастието той играе за клубния си тим Конич при успеха с 4:0 над Чулин Млин, като даже вкарва един от головете.

След това в обществените мрежи той театралничи тържествуващ дружно със своите съотборници. Жизнерадостните фотоси по нищо не предвещават идната покруса.

24 часа по-късно той отишъл на подготовка, където е получил инфаркт. Запознати споделят, че спортистът е имал сърдечни проблеми и преди този момент, само че не е обръщал съществено внимание на лекуването си.

Дженан Челиглия става част от Конич единствено преди месец, а преди този момент носи екипите на Центер и Танго. Играл е още в Китай и Германия.

Както е известно, случаите на сърдечен удар със спортисти зачестиха през последните месеци. Светът стартира да обръща внимание на това, откакто през лятото всички видяха по малкия екран случая с датския национал Кристиан Ериксен по време на мача с Финландия от европейското състезание.
`Поредна

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР