Поредна прогноза на Narod.bg се сбъдва пред очите ни –

...
Поредна прогноза на Narod.bg се сбъдва пред очите ни –
Коментари Харесай

ФИНАЛ: Ники Еконта с нулев шанс да пробута Рена Стефанова за кмет на Русе

Поредна прогноза на Narod.bg се сбъдва пред очите ни – галеникът на Политическа партия Николай Събев – Ники Еконта, няма никакъв късмет да пробута своята юристка Рена Стефанова за кмет на Русе! И в случай че досега това бяха съмнения, към този момент има и социология, която удостоверява, че парашутистката, разцепила вота за „ Промяната “ и всяла раздори в локалната конструкция, няма по какъв начин да яхне локалната власт в услуга на своя патрон.

Около 60 хиляди души ще гласоподават на локалния избор в Русе, борбата за кмет ще се реши на балотаж. Най-голяма поддръжка има актуалният кмет на града и претендент за нов мандат Пенчо Милков от Българска социалистическа партия.

Реклама

Това демонстрира експресно изследване на „ Алфа Рисърч “, извършено сред 16 – 20 октомври по поръчка на bTV.

Данните сочат, че Пенчо Милков получава 29,8%, втори е Иван Иванов от ГЕРБ с 16,5%, а на трето място – Искрен Веселинов от МК „ България за районите “ с 14,4%. Следва злощастната Рена Стефанова – ПП-ДБ с 13,2%, Борислав Българинов – Съюз на свободните демократи с 6,7%. Златан Златанов от „ Възраждане “ е с 3,4% и най-после – Анатоли Станев от Има Такъв Народ – 3,1%.

Простата сметка демонстрира, че с цел да успее да се промуши в балотажа, Рена Стефанова би трябвало да си обезпечи платен избор от най-малко 12 000 гласа. Както първи съобщихме, за концепцията към този момент са впрегнати локални лихвари. Колко ще коства престъпното упражнение, очаквате продължение единствено в Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР