Поредна награда за БНТ: Документалният филм Спасени усмивки беше отличен

...
Поредна награда за БНТ: Документалният филм Спасени усмивки беше отличен
Коментари Харесай

Филмът на БНТ Спасени усмивки с награда от SOS Детски селища България

Поредна премия за Българска национална телевизия: Документалният филм " Спасени усмивки " беше отличен от съдружие " SOS Детски селища България ", което повече от четвърт век се грижи за деца в риск.

Документалната лента на журналиста Геновева Радева, продуцента Весела Смилец и режисьора Николай Василев споделя историята на 4 избавени детски усмивки и техния път към бъдещето.

Филмът беше излъчен в рубриката " В кадър " на Българска национална телевизия и е отдаден на 30-годишнината на " SOS Детско населено място " в Трявна, което е трансформирало ориста на стотици деца.

" Този филм значи доста за мен, тъй като демонстрирах себе си. Показах и брат ми и това ни сплоти още повече ", описа Теменужка Филипова, воин от кино лентата " Спасени усмивки ".

" Съвсем умишлено взехме решение да не се ровим в раните им, а да погледнем с тях към бъдещето. Мечтите им са толкоз хубави и смели и откровено им искам те да се осъществен ", разяснява журналистът от Българска национална телевизия Геновева Радева.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР