Пореден сигнал на жителите на пловдивското с. Крумово до Narod.bg

...
Пореден сигнал на жителите на пловдивското с. Крумово до Narod.bg
Коментари Харесай

Жителите на Крумово до Narod.bg: Гербаджии провалиха строеж на забавачка, искат да заграбят имота

Пореден сигнал на жителите на пловдивското с. Крумово до Narod.bg за безобразията на самозабравилата се кметица от ГЕРБ Румяна Самоковарева!

Хората са безапелационни, че гербаджийката има апетити към локален парки по тази причина е провалила създаване на нова детска градина в дребна част от него!

Ето и сигнала:

Пишем, с цел да споделим по какъв начин гербаджиите Румяна Самоковарева и Таня Бочукова – надлежно кмет на селото и някогашен зам. кмет на община „ Родопи ”, провалиха референдум в с. Крумово проведено от община „ Родопи ”, на който хората трябваше да гласоподават дали в една дребна част от парка на селото, който е 30 декара, а за градината са нужни единствено 5, да бъде построена нова детска градина.

В момента забавачката е в постройка на над 100 години, мощно амортизирана, тясна, със смесени групи, незадоволително пространство за над 90 те деца в нея и хората биват принуждавани да записват децата си в град Пловдив. Дори кметската внучка беше преместена от градината от селото в града поради тези неприятни условия.

Защо го провалиха? Първо, тъй като и двете живеят и палатите им са тъкмо против парка и очевидно желаят тишина.
 Бочукова желае да лапне парцела, с цел да го продаде…
Реклама

Второ, не е загадка за никого, че госпожа Бочукова към момента се надява и желае да реституира тази част от парка и да го разпродаде след това на части.

Трето, тъй като въобще не им пука за децата.

Четвърто, тъй като не могат да понесат различен да направи това велико нещо. Те настояват, че желаят градина, само че не оферират различен имот. Защо ли? Защото няма друго място, което да дава отговор на всички държавни условия в селото!

Как го провалиха?

Първо, макар самодейността на общината и известията, които те разпратиха по формалните си страници до жителите за идното заседание и референдум, на никое място на формалните страници на самото село не бяха качили тази информация, никакви афиши, никакво споменаване въобще.

Умишлено гербопитеците – техни поддръжници, не пристигнаха и не се записаха, с цел да няма кворум и гласоподаване надлежно.

Бяха докарали група „ зелени ”, хора без адресни регистрации в Крумово, да снимат и тормозят жителите. Наложи се даже полицията да им прави забележки да не викат и крещят. Целяха неуспех и го получиха. ЖАЛКО ЗА ДЕЦАТА НА КРУМОВО!

Младите хора на Крумово до Narod.bg
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР