Пореден сигнал до Narod.bg за достолепния палавник от БСП Петър

...
Пореден сигнал до Narod.bg за достолепния палавник от БСП Петър
Коментари Харесай

Въпрос на Narod.bg: Поръчвал ли е Петър Кънев цял бус мадами за групово забавление във Велинград заедно с евродепутат?

Пореден сигнал до Narod.bg за достолепния палавец от Българска социалистическа партия Петър Кънев. След като наше следствие извади скандални поръчки на аления народен представител от постройката на Народно събрание на невръстни с кодираното „ донесете ми дънки №14 “, детайлите по което е добре скрито от службите, с цел да държат варненеца-милионер на каишка, в този момент изникват нови данни, които би трябвало да бъдат тествани от службите.

Очевидец твърди пред Narod.bg, че преди време Петър Кънев в компанията на евродепутат, само че не от Българска социалистическа партия (името се пази в редакцията на Narod.bg, б.ред.), е поръчал цялостен микробус мадами да бъдат доставени в хотел „ Двореца “ във Велинград , в който социалистът е съучастник.

Партньор на ВИП социалиста-печатар в хотела е транспортният необут от ГЕРБ Миролюб Столарски.

Реклама

Твърди се, че девойките били съблечени голи и вкарани в затворен за останалите гости басейн в „ Двореца “, където дружно с евродепутата, който също е прочут предприемач, се забавлявали групово, подклаждайки въргала с елитни виновност и уискита.

Знае се, че хотелът на Столарски и Кънев разполага с близо 230 кревати, 115 стаи, в това число 6 жилището и един президентски апартамент.

В парка на „ Двореца “ има построен огромен воден комплекс. Минералните извори №7 и №18 във Велинград зареждат вътрешния и двата външни басейна.

Хотелът работи целогодишно, като в него се трудят към 100 души личен състав. Цените на нощувките са от 70 до 350 евро.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР