Поразителни снимки на бойни самолети и бомби, които са били

...
Поразителни снимки на бойни самолети и бомби, които са били
Коментари Харесай

Вижте самолетите от войната по начин, какъвто не сте си и...

Поразителни фотоси на бойни самолети и бомби, които са били употребявани през Втората международна война, са били пренесени в 21 век след експертно оцветяване.

Фотографиите включват разбиващ се аероплан в пламъци, арестувани нацистки прототипни реактивни самолети, както и бойци, които слагат бомби и летателни апарати.

Една от фотосите е на самолета В29, който е пренасял атомните бомби за офанзивата над Япония. Друг пъстър фотос демонстрира самата атомна бомба, наречена „ Дебелана “. Тя е била пусната над град Нагасаки на 9 август 1945 година.

Черно-белите фотографии са били оцветени от инженерът и дизайнер Пол Рейнолдс от Бирмингам. /Марица.бг
тагове самолети война метод  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ  Вижте самолетите от войната по метод, какъвто не сте си и представяли СНИМКИ
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР