Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов се срещна

...
Кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов се срещна
Коментари Харесай

Мартин Харизанов: Ще работя за това всяка една община от област Враца да има подкрепа от държавата /снимки/

Кандидатът за депутат от ГЕРБ-СДС Мартин Харизанов се срещна с жителите на община Оряхово и поддържа техни начинания за облагородяване на родните им места. 
Харизанов организира срещи с кмета на крайдунавския град Росен Добрев, както и с кметове на села в общината, с които разиска целите за развиването на обитаемоте места от общината.
" Моята идея се назовава област Враца и ще работя за това всяка една община от региона да има цялостна поддръжка от страната, даже и да се постанова да “запознавам ” министрите с големия капацитет за развиване, който има нашата област. Днес в Оряхово останах запленен от хубостта на парк “Щурците ”, където се включих в почистването на дърветата от бурени. Уникално място, основано с напъните на кмета Росен Добрев и неговия екип. " Осинових " едно от дърветата в парка, като по този метод сключих алегоричен контракт с жителите на цялата община, че ще бъда техният глас в Народното събрание и ще се грижа за родното им място. Виждайки напъните, които поставя кметът на община Оряхово Росен Добрев, ще бъда още по-настоятелен пред отрасловите министри, с цел да бъде усъвършенствана държавната инфраструктура, а държавните пътища - ремонтирани. Това е една дългогодишна борба на Росен Добрев и той е в цялостното си право да изисква и подлага на критика, тъй като общинските пътища са ремонтирани и ясно проличава къде свършват и от кое място стартират държавните, които са осеяни с големи дупки и голям брой сектори от тях са рискови за живота и здравето на водачите.
След Оряхово, дружно с Росен Добрев посетихме село Галово, където разговаряхме с кмета Николай Николов и поданици на обитаемото място по всички тематики, които ги вълнуват. Следващата спирка беше в Остров. Посрещна ни кметът Ирена Станкулова, която дружно със своите чиновници почистваше парка на селото, давайки персонален образец за това, че родните ни места ще бъдат такива, каквито сами си ги създадем. Последната спирка от обиколката ни беше в Селановци. Там ни посрещна амбициозният кмет Росица Койнова, а дружно с нея ни чакаха хората от Клуб на диабетика. Благодаря им, че не икономисаха нито рецензии, нито похвали и препоръки към мен. Винаги съм се вслушвал в препоръките, дадени ми от възрастните хора. За мен те са от огромно значение, тъй като техният опит и мъдрост са скъпи.
Изключително значимо е на тези избори ние от ГЕРБ-СДС да имаме опция да управляваме независимо, с цел да продължим да осъществяваме проектите за стопански развита област Враца, за съвременни и проспериращи градове, които да бъдат привлекателни за вложители и мечтан дом за младежите. За да живеем в постоянна България в сигурна Европа! ", сподели Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР