Поради различни ремонти и интервенции, по време на този сезон,

...
Поради различни ремонти и интервенции, по време на този сезон,
Коментари Харесай

ВиК Варна: Не безпокойте нашите служители на телефонната централа. Служители нямат време и търпение да изслушат всички

" Поради разнообразни поправки и интервенции, по време на този сезон, клиентите по места може да нямат вода за разнообразни интервали от време.

Молим, не безпокойте нашите чиновници на телефонната централа (и тук на персонално известие, тъй като тук не е информация), защото звънят доста клиенти и чиновници нямат време и самообладание да изслушат всички, при изискване, че няма какво да се направи, с изключение на да чакате да пуснем съответните източници на водоснабдяване ".

Това написаха през вчерашния ден от " Водоснабдяване и канализация - Варна " ООД на формалната си страница във Фейсбук.

" Следете всеки ден уеб страницата ни, там гледаме да качваме информация. Често може да качим в него информация, че водата ще пристигна в избрани часове - само че не спирайте на всеки половин час да следите уеб страницата за промени, защото постоянно може да ни би трябвало повече време ", допълват от ВиК Варна.

Припомняме, че " Водоснабдяване и канализация - Варна " ООД е сдружение, в което страната има 51% присъединяване посредством „ Български ВиК холдинг “ ЕАД, чийто едноличен притежател на капитала е Българската страна посредством Министъра на районното развиване и благоустройството. Останалите 49% от " Водоснабдяване и канализация - Варна " ООД са благосъстоятелност на общините Аврен, Аксаково, Бяла, Варна, Ветрино, Вълчи дол, Девня, Дългопол, Провадия и Суворово.

Призивът на " Водоснабдяване и канализация - Варна " ООД да не се търси информация от жителите по телефон, тъй като " чиновници нямат време и самообладание да изслушат всички ", провокира вълна от неодобрение.

" Е това е да си монополист! Чудя се по какъв начин не са ни напсували надали не ", разяснява консуматор на обществените мрежи под обявата на ВиК Варна.

" До несъответстващата " лелка ", назначена на наша прехрана, разрешила си да напише сходно обидно извращение... Добре пристигнали сте в 21. век, където сме учтиви ", написа различен консуматор.

" Как няма да звъним... Пишете едно, а то друго... Вчера нямаше да има вода до 00:00 часа, след това стана до 02:00 часа, та в 06:00 часа сполучливо имахме вода за 3 часа и айде отново... ", засегнат е различен пострадал.

" Вие не получавахте ли заплатите си от нашите платени сметки?! Нещо май би трябвало да ви се подсети, че не сте шеф или някакъв господар ", разяснява различен консуматор.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР