Популярният български актьор Георги Стайков се закани да съди България

...
Популярният български актьор Георги Стайков се закани да съди България
Коментари Харесай

Георги Стайков проговори! Огромна закана към България

Популярният български артист Георги Стайков се закани да съди България за 20 милиона. Той посочи, че делото няма да е против отечеството и родината, а против страната България. Той е с множествена склероза и бе част от хилядите българи, чиито ТЕЛК пенсии не бяха изплащани 2-3 месеца. Неговата е малко над 600 лв.. Последното заплащане бе през декември, което си е голямо закъснение.

" Вече ги получих парите. Искат да усвоят едни пари, а не осъзнават, че още на следващия ден могат да се озоват на моето място. Не, никой не ми се е извинил. Трябва да има отношение, а в България такова няма ", сподели той в директно включване за " Нова телевизия ".
-->
" Не единствено ще осъждам, а ще осъдя България. В началото мислех да я осъждам за 2 милиона, само че ми се обадиха от Америка и ми споделиха: " Съди ги напряко за 100 ". Но това е американски стандарт. Обадиха ми се други юристи от България, които ми споделиха, че 20 милиона е действителната сума, за която може да се съди България.

И това е страната България, а не отечеството или родината България. Да не ги бъркаме нещата ", сподели Стайков, който е взел участие в 69 кино лентата.

Той добави, че има ТЕЛК решение от 6 февруари, което му дава право на помощник.

Стайков е роден на 10 август 1964 година във Велико Търново. Завършва ВИТИЗ през 1989 година, а дебютът му в киното с епизодична роля във кино лентата " Борис I " през 1985-а. Първата му огромна роля е във " Вчера ". По-късно живее дълго време в Лондон и Стокхолм. Диагнозата си получава през 2019 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР