Поп дивата Фърги призна, че поддържа страхотната си форма, блгодарение

...
Поп дивата Фърги призна, че поддържа страхотната си форма, блгодарение
Коментари Харесай

Фърги поддържа добрата си форма със смутита

Поп дивата Фърги призна, че поддържа страхотната си форма, блгодарение на едно само нещо – смутитата.

Певицата се кълне в чудодейните свойства на тази вкусна напитка. 42-годишната звезда стартира деня си със зелено смути, в което има спанак, къдраво зеле, целина, ябълка, банан и круша. Именно в това се състои закуската на Фърги в последните седем години. Певицата научила за него от своя брачен партньор – артиста джош Дюамел.

“Това безусловно е цялостна чаша с сила. Разбрах за зеленото смути от нутрициониста Кимбърли Шнайдър на снимачната площадка на третия филм от поредицата “Трансформърс ” , споделя Дюамел. Двамата се пробвали да научат и сина им да го пие, само че тригодишният Аксел не го харесвал изключително.

 Фърги поддържа положителната си форма със смутита

Понякога Фърги заменя зеленото смути с нещо доста по-вкусно. Диетоложката й изготвила рецепта за вкусно и диетично боровинково смути. Съставките му са богати на фибри и имат подмладяващ резултат върху кожата. Тази рецепта за боровинково смути подкрепя работата на храносмилателната система. В него се смесват банан, ягоди, боровинки, бадемово масло, семена от чиа и малко неподсладено бадемово мляко.

Боровинковото смути на Фърги е уместно и за диети, които се базират напълно на плодове.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР