Понякога строителството е ориентирано предимно към красивата фасада на сградата,

...
Понякога строителството е ориентирано предимно към красивата фасада на сградата,
Коментари Харесай

Монтажниците на дограма НИКОГА не ви казва това, а трябва

Понякога строителството е насочено най-вече към красивата фасада на постройката, истинската архитектура и атрактивната украса на стените. За страдание обаче, на самите прозорци се обръща много по-малко внимание. Но след известно време тъкмо те стават източник на редица здравословни проблеми в жилището, свързани с поява на влага и недобра топлоизолация. Ако към момента не сте се убедили от персонален опит в това, вижте за какво би трябвало да подменим остарялата дограма с нова.

Ако пластмасата е с ниско качество, тя пожълтява с течение на времето и стартира да задържа влага.

Тънките стени на профила предизвикват неговата дисторция и бързо заледяване.

Минималният размер на въздушните камери не обезпечава добра отбрана против ниски температури.

Понякога, с цел да се понижи времето за произвеждане, не се инсталират твърди ъглови връзки, което неизбежно води до дисторция на контура на прозореца и следващо провисване на щорите.

Тънкостенните железни профили нормално са без антикорозионно покритие.

Предвид гореизложените причини, доста притежатели на нови жилища последователно, след несполучливи опити да отстраняват зародилите проблеми, се сблъскват с нуждата от промяна на прозорците.
 Производител разкри ТРИК за махане на нездравословните субстанции от плодовете и зеленчуците Производител разкри ТРИК за махане на нездравословните субстанции от плодовете и зеленчуците
Напоследък постоянно слушаме за плодовете и зеленчуците, които се внасят от непознати страни, цялостни с разнообразни пестициди и нездравословни субстанции. Тоз...

Съвременните прозорци са оборудвани със стъклопакет с усъвършенствани характерности за енергийна успеваемост, които ви разрешават да спестите до 74% от топлинната сила.

Важно е прозорецът да се отваря гладко без тласъци и да изолира задоволително добре от външния звук.

Качеството на монтажа е един от най-важните фактори при подмяната на дограма. Затова се доверявайте единствено на надеждни компании, потвърдили се във времето.

Една последна рекомендация - при избора на нова дограма не трябва да се ръководите единствено от ниската цена. Не забравяйте, че положителното качество постоянно си коства направената инвестиция.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР