Понякога след клинична смърт хората получават странни дарби. Има случаи,

...
Понякога след клинична смърт хората получават странни дарби. Има случаи,
Коментари Харесай

Дарби след клинична смърт

Понякога след клинична гибел хората получават странни способности. Има случаи, в които интуицията се развива мощно след претърпяна клинична гибел. Човек стартира да предусеща най-различни събития.

Има хора, които са станали ясновидци, откакто са изпаднали в клинична гибел. Смята се, че хората, които виждат минало и бъдеще, черпят информация от общо осведомително поле, в което има данни за всяко нещо, което в миналото се е случвало или ще се случи, без значение с кого.

Силната вътрешен глас се развива при разнообразни типове контузии, стресови обстановки и доста постоянно след клинична гибел. Някои от хората, претърпели клинична гибел, настояват, че до момента в който са били в отвъдното, са чули глас, който им е споделил, че би трябвало да се върнат - всички с обособени специфични задачи.

Сред странните особености, които могат да се случат след клинична гибел е безспорната липса на сън при някои хора. Те не се усещат изморени, нито пък се набръчкват от това, че въобще не спят.

Понякога след клинична гибел човек се разсънва със знанието на езици, които от дълго време към този момент не се употребяват. Това се случва от време на време на хора, които въобще не се оправят с ученето на непознати езици.

 Полет към небесата при клинична гибел

Почти всички хора, които са претърпели клинична гибел, се завръщат от отвъдното с доста мощно развита вътрешен глас. Те съумяват да предусетят значими събития в живота на околните си, само че постоянно не могат да създадат същото за себе си.

Почти всички хора, които са минали през този феномен на клинична гибел, настояват, че въобще не се усещат добре на Земята, откакто са усетили какъв брой добре могат да се усещат на небето. Те се доста ядосани, че им се е наложило да се върнат тук.

Понякога хората, претърпели клинична гибел, след излекуването си се затварят изцяло в себе си, стопират да контактуват и с най-близките си другари и стартират да се държат необичайно и отчуждено.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР