Понякога миналото не си остава в миналото. И колкото и

...
Понякога миналото не си остава в миналото. И колкото и
Коментари Харесай

Как да се справите с бившата на своята половинка?

Понякога предишното не си остава в предишното. И колкото и да не ви е прелестно да се разправяте с някогашната на обичания, се постанова. Особено в случай че към момента имат какво да разделят – деца, имущество, домакински любим, обща ипотека и т. н. В името на спокойствието, евентуално ще стиснете зъби и ще преглъщате някои неща, само че може ли това да продължи постоянно? Преди да предприемете крайни ограничения, пробвайте следните неща:

1. Стойте надалеч от персоналните им връзки
Бившата на колегата ви безусловно му вгорчава живота и ви иде да се намесите и да я поставите на мястото ѝ. Недейте! Токсичните хора обожават драмата. Не възнаграждавайте някогашната му, отделяйки ѝ повече внимание от нужното. Запомнете: не можете да контролирате дейностите ѝ, само че можете да контролирате своите лични. Освен това рискувате да попаднете в кофти обстановка, в случай че тя извърти намесата ви по противен метод против вас пред него.

2. Поставете връзката си преди всичко
Не позволявайте на нищо да опорочи връзката с половинката – изключително някогашната му. Връзките изискват работа и в случай че си имате такава с токсична експоловинка и започнете да обвинявате своя сътрудник и да му пилите за нейния тормоз, единствено ще разбиете уважението и любовта посред ви.

3. Подкрепяйте го
Ако мъжът ви желае да приказва за проблематичната си отминала връзка/брак, бъдете до него и го изслушайте. Опитайте се да не го съдите и му покажете, че може да разчита на вашата поддръжка. Вдъхнете му убеденост.

4. Поставете граници
Подкрепата не значи, че неговата борба с някогашната е и ваша. Той е индивидът, който би трябвало да я сложи на мястото ѝ, с цел да може тя да участва минимално в живота ви. Ако вие се пробвате да предизвиквате диалози за техните връзки, рискувате да подразните и двамата. Това, което може да извършите, е да покажете на своя сътрудник, че техните връзки ви тормозят и че той би трябвало да постави ред. Ако той не реши да почете настояването ви, казусът става сред вас двамата, а не сред вас тримата.

5. Намерете метод да отпушите
Вероятно цялата тази обстановка с намесата на някогашната му в живота ви, ви предизвиква съществено напрежение и би трябвало да намерите отдушник. Открийте метод да отпуснете парата. Емоционалното ви положение е значимо.
И не забравяйте: Тя може да е неговото минало, само че вие сте неговото бъдеще!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР