Понякога е много трудно да изберете бижута, така че те

...
Понякога е много трудно да изберете бижута, така че те
Коментари Харесай

Какви бижута излязоха от мода

Понякога е доста мъчно да изберете бижута, тъй че те да подчертаят най-хубави чертите във вашия жанр и да ви разрешат да се чувствате добре.

От разнообразието от благородни метали, полускъпоценни камъни и аксесоари, направени от органични материали, можете даже да забравите какви бижута сте търсили.

Не е изненадващо, че доста дами в това отношение вършат импулсивни покупки и по-късно озадачават какви обеци да носят дружно и дали е допустимо да комбинирате златен пръстен с обичаните си мъниста.

 

Между другото, верният избор на пръстени и комбинацията им с други бижута е един от най-важните моменти при основаването на съвършения облик.

За това взехме решение да споделим с вас някои нюанси във връзка с тази част от етикета.

Как да носите бижута

Трябва да започнете обстоятелството, че закачливите бижута несъмнено си коства да оставите в предишното, в случай че сте навършили най-малко 20 години. Ярките пръстени и силиконовите гривни наподобяват органично на тийнейджърките, помагайки им да привлекат вниманието и да се изразят.

Привържениците на всички естествени неща се поучават да не прекалявате с броя на аксесоарите, направени от естествени камъни. При избора на подобен пръстен би трябвало да се обърне особено внимание на цвета и размера на камъка. Струва си да помислите дали пръстенът ще бъде в естетика с вашия дрешник и дали това украшение обременява ръката ви.

Между другото, дървените пръстени са заслужен вид за украса. Такива артикули наподобяват много извънредно и прибавят особено допиране. В допълнение, те са доста леки и на практика не се усещат по ръката.

Има доста диспути дали е допустимо да се носят златни бижута със сребърни бижута. Всъщност комбинацията от тези метали наподобява доста добре, в случай че вярно подредите бижутата.

Ако да вземем за пример желаете да поставите няколко елегантни минималистични пръстена на ръката си – самоуверено го направете, такова решение ще направи вашеят външен въд по-интересен. Въпреки това не си коства да комбинирате солидни бижута, направени от разнообразни метали.

Според общоприетия етикет не би трябвало да носите повече от три пръстена на двете си ръце едновременно. Въпреки това, доста дами не обръщат внимание на това предписание и се усещат чудесно, украсявайки пръстите си с разнообразни пръстени.

Като цяло има едно само предписание, което ще помогне да се реши въпросът за броя на бижутата един път вечно: общият брой аксесоари в един образ не би трябвало да надвишава 11 единици. Основното тук е да разберете ясно какво тъкмо желаете да наблегнете във външния си тип и въз основа на това да изберете нужните аксесоари.

Ако желаете да се концентрирайте върху ръцете, тогава не се отричайте от удоволствието да сложите 5 или даже всички 10 пръстена едновременно, при изискване че всички те са хармонично комбинирани между тях.

Все отново не забравяйте, че в този случай, с цел да извършите мечтаното усещане, с изключение на красиви пръстени, би трябвало да имате и съвършен маникюр.

Ако желаете да купите пръстен като подарък, при покупка се концентрирайте върху възрастта на дамата, която ще го носи. Една млада дама е най-подходяща за дребен подреден артикул, който акцентира свежестта на младата кожа и нежността на възрастта.

Но уважаемите дами могат да си разрешат да си купят огромен пръстен с солиден камък. На ръката на зряла жена сходно бижу ще наподобява много уместно и хармонично.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР