Понеже имам сръхчувствителност към умишленото и целенасочено унищожаване на горите

...
Понеже имам сръхчувствителност към умишленото и целенасочено унищожаване на горите
Коментари Харесай

Николай Марков: Обезлесяването и почистването на природата трябва да се реши по категоричен начин у нас

" Понеже имам сръхчувствителност към умишленото и целеустремено заличаване на горите и реките през последните 30 години мафиотска политическа власт, ще бъде къс и уповавам се явен.

Световния конгрес за екологията приключи с решение за прекъсване на обезлесяването в доста страни от които България не е страна по този въпрос ", написа специалистът по национална сигурност.
 Конституционният съд: Да опазим природата е по-важно от всевъзможен частен интерес Конституционният съд: Да опазим природата е по-важно от всевъзможен частен интерес
Опазването на природата е по-важно от частния интерес. Тази правосъдна процедура стана факт след решение на Конституционния съд по дело, св...

" Убедено и твърдо считам, че у нас обезлесяването и почистването на природата би трябвало да се реши по безапелационен метод и единственият подобен е световно залесяване на страната ни и торене с обезлесителите през последните 30 години - безнаказан обир и сеене на невидима всеобща гибел за милиони лоялни жители посредством отравяне с чудовищни токсични токсини.

Искаме ли чиста страна, би трябвало да бъдем хард. Не софт. Безкомпромисни. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР