Понеделник, 25 октомври - Оптимизъм и силна творческа енергия Днес

...
Понеделник, 25 октомври - Оптимизъм и силна творческа енергия Днес
Коментари Харесай

Понеделник, 25 октомври - Оптимизъм и силна творческа енергия

Понеделник, 25 октомври - Оптимизъм и мощна креативна сила

Днес Луната се разполага по подобен метод по отношение на Юпитер и Марс, че можем единствено да се възползваме от въздействието на удобните качества на двете планети. Юпитер ще предизвиква проявлението на нашата благотворителност, покровителствено отношение и привлекателност. Юпитер е прочут, че зарежда с оптимизъм, че е мотивиращ и подкрепящ.

Марс въздейства върху увеличението на креативния заряд, тъй че ще съумеете да се справите и с по-трудните планове, които нормално имате склонността да отлагате. Този понеделник ще отстоявате и възприятията си, защото Луната провокира прочувствената сфера, а Марс зарежда със храброст.

Ето какво да чакат представителите на обособените зодии:

При Овните ще се следи засилена аналитична мисъл - разум бръснач и няма да ги уплашат никакви комплицирани финансови задания. През втората половина на деня ще имат триумф при вложението в нови планове, свързани с нови технологии.

Телците ще кипят от сила. През втората половина на деня ще желаят да трансформират нещо в нормалната си активност, защото това ще ги накара да се почувстват по-спокойни. Трябва да заобикалят взимането на значими решения през втората половина на деня.

Близнаците ще имат опция да се обзаведат с нови придобивки, за които от дълго време са си мечтали, само че не са можели да си ги разрешат. Дори ще съумеят да ги купят с отстъпка, тъй че със спестените средства ще могат да почерпят близки и другари.

За Раците ще е удобен ден да влагат в планове, свързани с услуги в областта на заниманията и поддържането на хубостта. Могат да отворят спа център или козметичен салон – екип, който да работи в него, ще се откри изненадващо бързо. Важно е да си дадат време добре да проучат от кое място да закупят нужното им съоръжение за него – и да е по едно и също време и на търпима цена, и от високо качество.

Лъвовете ще се забавляват, до момента в който пазарят недвижими парцели. Ще са решителни и няма да се тормозят от никакви компликации. Единствено е целесъобразно тъкмо през днешния ден да не теглят заеми.

Девата я чака сложен и изтощителен ден. Ще се съмнява дали постъпва вярно и може ненадейно да промени бъдещите си проекти. Препоръчително е да прояви темперамент и да не прибързва с решенията си, в това число да не харчи спестените си с доста старания пари за ненужни капризи.

Везните е добре да си почиват повече, само че да не прекаляват с развлеченията. Някои позабравени проблеми още веднъж ще припомнят за себе си, тъй че дано бъдат по-спестовни, да регистрират деликатно бюджета си.

Скорпионите е добре да не прибързват – да не се пробват да си присвояват нещо, което може и да стане тяхно, само че някъде надалеч в бъдещето. Препоръчително е да проявят темперамент и да се захванат с подобен бизнес план, който действително ги интересува и вълнува – като откриването на магазин за чили сосове, подправки, чайове и всевъзможни бисквити.

За Стрелците е удобен ден да пазарят спортни артикули. Могат да си купят ски или колело, с което да карат в планината. Лесно ще си изберат модела, който е най-подходящ за тях.

За Козирозите е целесъобразно да отделят повече внимание на здравето си – да си купят абонаментна карта за плуване или фитнес, качествена козметика или нов парфюм.

Водолеите е доста евентуално да получат значимо известие в първата част на деня. От него зависи какъв брой съсредоточени и деликатни ще са през втората му половина. Добре е да не имат вяра 100 % на извънредно примамливите оферти, които през днешния ден е допустимо да получат. Важно е да не прибързват, да обмислят всичко доста деликатно и да се опитат да плануват всевъзможни разновидности на вероятните последствия.

Рибите ще се радват на положителни финансови резултати в бизнеса си. Това може да се отпразнува, като се купи нова техника, освежи се обзавеждането или се раздадат бонуси на чиновниците. Препоръчително е да заложите на третата алтернатива, защото по този начин до края на седмицата ще виждате към себе си единствено свежи и усмихнати лица.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР