Помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков, говори след победата

...
Помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков, говори след победата
Коментари Харесай

Нанков: Добър мач, Жорди е най-класният нападател

Помощникът на Стойчо Младенов - Анатоли Нанков, приказва след успеха с 1:0 на ЦСКА - София над. Заради аления картон на Екзекутора на Ливърпул Нанков приказва след края на дуела.
 Негативната серия е в историята! Два червени картона не стопираха ЦСКА - София против Берое Негативната серия е в историята! Два червени картона не стопираха ЦСКА - София против Берое
" Добър мач за нашия тим, победа с 1:0, само че можеше да победим и с повече, в случай че не бяха пропуските. Подходихме съществено, имахме предпочитание, удовлетворени сме от всички футболисти. Вкарахме гол, самообладание, да, малко повече раздразнителност имаше в нашия тим. Нормално, след загубата от Ботев имаше малко прибързаност, само че показахме, че можем да играем добър футбол. Има време до края, да, отделечихме се от първото място, всеки тим има спадове, за жалост това се случи с нашия тим, само че се надявам да подобряваме играта си.
24  ЦСКА - София - Берое
Жорди е най-класният нападател, вкарва непрекъснато голове, оня ден се прибра от квалификации, може би не е изцяло възобновен, той ни е водещ голмайстор, радваме се за него. За нас всички мачове са значими - състезание и полуфиналът със Славия за Купата, считам, че ще бъдем на равнище да се класираме за финала. Червеният картон на Мухар? Постави ни в внимателно състояние, да, изцяло подобаващ картон.
24  ЦСКА - София - Берое
Нямам пояснение за тази негова настъпателност, за Стойчо Младенов не мога да кажа, размениха си реплики с основния арбитър, само че не мисля, че заслужаваше червен картон. Хубаво е, че Христо Стоичков и притежателят на клуба Гриша Ганчев бяха на трибуните, веселя се, че хората се връщат, мога да кажа. Днес имахме поддръжка от почитателите. За Махмутович не към мен този въпрос, уповавам се да го картотекираме, тъй като ни е необходим ", сподели Толята след срещата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР