Помощите, които бежанците от Украйна получават от България се превърна

...
Помощите, които бежанците от Украйна получават от България се превърна
Коментари Харесай

Участничка от Мастър шеф към украинските бежанци: Защо не кажете истината от какво бягате? Ние това ли заслужаваме?

Помощите, които бежанците от Украйна получават от България се трансформира в една от горещите тематики у нас в последните дни. Едни се възмущават на тези, които искрено завиждат за парите, които се дават на изтерзаните бегълци от войната, а други стигат много по-далеч във обстоятелствата и причините си.

В неотдавнашен пост Мариела Нордел насочва директни въпроси към бежанците, а отговорите, които чака, са повече от островърхи! Ето какво разгласява топ кулинарката в обществените мрежи:

" Тази заран желая да попитам бежанците от Украйна - за какво не казвате истината на народа ни? Все отново сте приютени и обгрижвани в нашата страна. Защо лъжете ежеминутно по продажните ни медии? То и вашите са такива - бълват случки отпреди пет, шест години. И в действителност от кого бягате? Нямате ли чест и достолепие да кажете в ефир истината.

Истината е, че бягате не от Путин, а от вашия фашистки режим. Бягате от репресиите на многочислените си фашистките организации в Украйна и от зеленото дребосъче - което е все пияно, дрогирано и непредвидимо в реакциите си? Или може би и вас купиха и ви научиха какво да говорите, по кое време да плачете?

Че инак няма безвъзмездни жилища, детски градини и облекла с етикети. Няма и джобни по 40 лв. дневно. Това са детските на българско дете за месец. А от кое място мислите се вземат тези пари и цялата ви прехрана по хотели и къщи за посетители? Не от чекмеджета, или милиардите на депутатите в непознати банки. Не! От нас се вземат - от нашите мизерни спестявания и приходи, от нашите налози и всекидневни санкции, от смешните пенсии на нашите родители.

Та най-малко заслужаваме да кажете истината. За да не ни карате да ненавиждаме и упрекваме братята руснаци, които сега приютяват ваши сънародници в Русия и доставят камиони помощи за украинците във вашата страна.

Ние това ли заслужаваме? Аз ви запитвам - за 8 години фашизъм така ли не разбрахте, че сте натовска колония? Ние за няколко дни разбрахме за десетките ви натовски бази и генетични лаборатории. Вие пък по какъв начин по този начин не разбрахте, че в тези лаборатории се прави хубавия божествен газ, с който тровят българското небе натовските самолети. Правят се и редица генетични опити и производството на вируси, едни от които са короните - морони.

Как не вдигнахте глава пък да кажете и всички да разберем що за ционизъм има в Украйна и че народът е в заплаха? Не, не одобрявам вашето бягство сега, тъй като е учредено на неистина и е за сметка на изстрадалия и извънредно безпаричен български народ.

Не одобрявам това, че вие разделихте българите в този миг. И изгодата от вас ще бъде, че ние няма да допуснем чак такива измети да ни ръководят. Ще бъдем бдителни и внимателни от в този момент нататък и ще преценявам кой да ни ръководи.

Ще се борим до край и ще бъдем почтени. Честни пред себе си и пред България. Защото ние сме БЪЛГАРИ. Много друго нещо сме, да знаете. Оцелявали сме и в по-трудни времена и в този момент ще оцелеем. Това е от мен. Обичам ви, БЪЛГАРИ. И теб, БЪЛГАРИЯ! Popivanova Niki "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР