Помните ли как преди няколко години късият спортен клин излезе

...
Помните ли как преди няколко години късият спортен клин излезе
Коментари Харесай

Роузи Хънтингтън-Уайтли и завръщането на късия спортен клин

Помните ли по какъв начин преди няколко години късият състезателен чеп излезе отвън спортната зала и се намести комфортно в стайлинга на всички фешънисти, които самоуверено го носиха в комбинации с ризи и високи токчета. Най-вече в черно той изцяло завладя трендовете за топлите дни, само че последователно като че ли още веднъж се върна там, където го носим най-често, а точно по време на спорт. Вдъхновени от оборудването на професионалните колоездачи, този вид къси панталони се отличават с вталена кройка и дължина, която нормално стига до коленете, съчетавайки комфорт и жанр за летните месеци. Времето, в което нормално залагаме повече на тези от деним, само че пък е хубаво да имаме повече благоприятни условия, изключително в почивните си дни.

Точно както и Роузи Хънтингътн-Уайтли, която връща късия състезателен чеп в играта, показвайки се в своя Instagram профил, облечена в общоприет черен модел, комбиниран със сива тениска и бейзболна шапка, всичко това допълнено със златна верижка и дребни минималистични обеци. Семпла, само че ефектна визия, която следва ненапълно и колежанската наклонност, която се завърна още предходната година.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Hailey Bieber Style (@haileybstyle)

Едновременно практични и функционални, спортните къси панталони безспорно могат да бъдат част от ежедневния ни стайлинг. В това са подготвени да ни убедят и Бела Хадид, която избира да ги носи с изрязани горнища в духа на 90-те, а Хейли Бийбър с oversize суитшърт за цялостна спортна визия. А ние бихме поставили кроп топ и обемна риза, която да бъде разкопчана и даже бихме добавили сандали на ток.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от BELLA HADID STYLE (@bellahadistyle)

 
Кроп топът – абсурден в предишното, супер настоящ през днешния ден

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР