Полузащитникът на ЦСКА 1948 и националния отбор Ивайло Чочев е

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 и националния отбор Ивайло Чочев е
Коментари Харесай

Ивайло Чочев е №1 на V кръг на Първа лига

Полузащитникът на ЦСКА 1948 и националния тим Ивайло Чочев е удовлетворен, че не стопира да вкарва голове, само че се надява и останалите в тима да стартират да бележат.

Чочев има седем гола от началото на сезона и е водач при реализаторите в Първа лига. Халфът бе определен за Играч на петия кръг в шампионата.
 
" Това, че отбелязвам голове е добре свършена работа от целия тим. Така се случва, че в този момент аз въвеждам, да се надяваме, че и другите момчета ще стартират да вкарват. Целите на нашия треньор са всеки мач да излизаме за победа и три точки, а на края на сезона ще забележим къде ще приключим в класирането. С Любо Пенев се работи елементарно, всички знаем какво е постигнал във футбола. Бил е популярен голмайстор, споделя ни къде да заставаме, с цел да вкарваме ", стартира Чочев.

С Георги Русев играем дълго време дружно и на това се дължи положителното ни партньорство. Концентриран съм върху изявите си тук, в случай че дойде добра оферта от чужбина, ще я обмисля ", сподели Ивайло Чочев.

По обявата работи: Любомир Тодоров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР