Полузащитникът на Реал Мадрид Феде Валверде и съпругата му Мина

...
Полузащитникът на Реал Мадрид Феде Валверде и съпругата му Мина
Коментари Харесай

Ограбили халф на Реал Мадрид, сложили наркотици в храната му

Полузащитникът на Реал Мадрид Феде Валверде и брачната половинка му Мина Бонино били ограбени по време на ваканцията им в Ибиса. Крадците отмъкнали 10 000 евро от фамилията, а половинката на футболиста счита, че в храната им са поставени опиати. Бонини, която е журналистка, описа за случилото се на острова, където били на отмора, предава gong.bg.
" Заминахме за Ибиса с група другари на идилична отмора, само че тя се трансформира в същински призрачен сън. Когато се прибрахме в наетата от нас къща една вечер, готвачът към този момент беше там. Той сподели, че в този момент има единствено един ключ от къщата и той ще го вземе, с цел да направи закуска на идващия ден, без да ни основава проблеми “, споделя Мина.

„ На идващия ден не можех да стана от леглото. Бях доста болна. След час слязох на първия етаж и видях три от чантите си в хола. Нещата ми бяха на всички места, а чистачката подреждаше и попита: " Търсите ли нещо? " Все още бях под въздействието на нещо и се разсмях. Абсолютно нищо не разбирах. Когато си отворих портфейла, видях, че беше празен и в този миг се появи готвачът и сподели, че е намерил тази неразбория, когато пристигнал да ни подготви закуска. След това пристигнаха хората, които имат къщата. Представиха красива актьорска игра и споделиха, че може нещо да е поставено в храната ни. Те бяха сигурни, че готвачът го е направил. Така че бяхме отведени в болничното заведение, с цел да създадем проби за съществуване на кокаин, марихуана, екстази, амфетамини или антидепресанти в кръвта. Но те бяха негативни за всичко. Така прекарахме първия ден в болничното заведение, а по-късно си събрахме багажа и си заминахме ", споделя още брачната половинка на Валверде.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР