Полузащитникът Мартин Хайдаров се превърна в третото ново попълнение на

...
Полузащитникът Мартин Хайдаров се превърна в третото ново попълнение на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 с трето ново попълнение, взе талант на Левски

Полузащитникът Мартин Хайдаров се трансформира в третото ново попълнение на ЦСКА 1948 по време на зимната пауза след Борислав Дамянов и Емануил Личев.

„ ЦСКА пребори конкуренцията на няколко родни клуба за подписа на Хайдаров, който през януари 2021 година навършва 18 години. Талантливият халф до този миг няма публични срещи в мъжкия футбол, само че за сметка на това е печелил куп награди и титли като младеж на Ботев (Пловдив) и Левски, откъдето си потегля през ноември 2020 година поради финансови неуредици. В отбора Хайдаров е записвал участия в тренировки и контролни срещи с първия състав, като е бил и съществена фигура в старшата възраст, където е воден от Красимир Петров”, пишат от клуба.

Младият играч е обличал екипа на България в няколко възрасти при юношите, в това число в селекциите на „ лъвовете “ U16 и U17. Хайдаров изрази удовлетворение от прехвърлянето. Той не скри и удовлетворението си, че в ЦСКА още веднъж ще работи с някогашния си треньор Красимир Петров, както и с легендата на българския футбол – Главния управител на „ алените “ Красимир Балъков.Халфът също по този начин показа, че е с съвършени усещания дотук от лагера на „ армейците “ и изрази огромни упоритости за идните мачове с фланелката на клуба. Пожелаваме му успех”, се споделя още в формалното известие от ЦСКА 1948.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР