Получих голям и мъдър политически урок, заяви председателят на парламентарната

...
Получих голям и мъдър политически урок, заяви председателят на парламентарната
Коментари Харесай

Бламираният Каримански: Получих голям и мъдър политически урок

Получих огромен и умен политически урок, съобщи ръководителят на парламентарната бюджетна комисия Любомир Каримански ( " ИТН " ), откакто Народното събрание не го избра за шеф на Българската национална банка. Каримански беше номиниран от ПГ на " ИТН " и остана единствената кандидатура, след отдръпването на Андрей Гюров, номиниран от ПГ на " Продължаваме Промяната ".

Любомир Каримански уточни, че този урок ще му помогне, тъй като не контролът върху парите на България, а знанието е незаменима полезност. " Точно това се надявах, че ще бъде разбрано, само че най-после знанието получих аз, не вие, народните представители. Искрено благодаря за този урок ", съобщи Каримански.

" Благодаря на всички, които гласоподаваха за мен и на всички, които не гласоподаваха за мен. Много добре знам, че огромна част от тези, които не гласоподаваха за мен, в персонален диалог ми споделиха, че ме поддържат и заради политическо решение при обмяната на постовете в коалиция няма да могат да гласоподават по този начин, както биха желали. Благодаря ви и на вас! И в двата случая получих огромен и умен политически урок ", сподели Каримански.

Разбрах, че преследването на сметката е по-важно от продължаването на смяната - да ми е за обица на ухото, разяснява още той.

Каримански означи, че общото сред банките и политиката е доверието и то е доста скъп капитал. Струваше ли си да се похарчи толкоз доверие с лека ръка, попита Каримански и се обърна към сътрудниците си в средата на залата: " Сигурно ще научите този урок в идващите дни, месеци и години ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР