Половината от богатството на човечеството е на разположение само на

...
Половината от богатството на човечеството е на разположение само на
Коментари Харесай

Кой ще оцелее при ядрена война?

Половината от благосъстоянието на човечеството е разполагаем единствено на седем фамилии. Тези хора не са натрупали благосъстоянията си, с цел да загинат в ужаса на войната или поради световна злополука. Те доста добре знаят, че животът е непредвидим и е належащо да си приготвят аварийни скривалища.

Всички ще умрат, само че аз ще остана

Основните въпроси на закритите срещи в Давос са вложенията в построяването на " бункерни дворци " и в просвета - главно в проучвания и технологии за увеличение на продължителността на живота. Това недвусмислено споделя Робърт Джаксън, президент на Американския институт за ново икономическо мислене. Оказва се, че милиардерите от дълго време са определили за себе си „ аварийна страна “, която да размени Америка – а това е Нова Зеландия, която съгласно изчисленията на международното държавно управление би трябвало да оцелее по време на всички вероятни нуклеарни спорове на планетата, написа " Труд ".

Това се улеснява от удобното местонахождение на острова и отдалечеността му от територии, които могат да бъдат нечисти с радиация. Изолирането на Нова Зеландия от други страни може също по този начин да подсигурява, че на територията ѝ не влизат вируси или болестотворни бактерии, които имат за цел да унищожат останалата част от човечеството.

Според изчисленията на американски учени, злополука или нуклеарна война би трябвало да се случи на Земята сякаш през идващите 10-15 години. Затова, с цел да оцелеят, богатите интензивно поръчват построяването на големи подземни бункери, чиято цена доближава до пет милиарда $.

От 2014 година множеството от 700-те острова на Нова Зеландия са приватизирани и купени от богатите, и там тече интензивно строителство. Приблизително един на всеки шест острова е подобаващ за съоръжение на бункер и образуване на летище - олигарсите регистрират опцията океаните да се повдигнат. През 2016 година са закупени над 3600 кв. км от територията на страната.

Откъде учени, близки до милиардерите, знаят за такава печална орис на планетата, е най-главният въпрос. Най-вероятно " елитът " има свои лични проекти да " нулира " популацията на Земята. Нова Зеландия обаче строи освен подземни убежища за международните олигарси. Според слуховете, точно тук американците възнамеряват да реалокират „ аварийния “ Пентагон, ако същинският бъде погубен.

В самата Нова Зеландия концепцията да се трансформира страната в „ резерват “ за американците е възмутителна: през последните години даже има публично придвижване „ Кампания против непознат надзор върху страната “. Но кой ще пита елементарните хора, когато бъдещето на куфарчетата с парите е заложено на карта?

В скривалището на Лари Хол

В подземните жилища има всевъзможни улеснения

По-скромните богаташи избират да купуват подземни жилища на стойност от един и половина до 5 милиона $. Подобни убежища в изоставени ракетни силози в щата Канзас се строят от изпълнителя Лари Хол. Наричат ​​се " етажна благосъстоятелност " за богатите. Самият Лари се заема с този „ бизнес “, откакто научава, че Съединени американски щати напълно публично стартира да влагат в планове за подготовка на „ непобедимо държавно управление “. Хол основава Survival Condo Project и също стартира да се приготвя за края на света.

Общо в убежището му има 50 обособени жилището. Всяко семейство има собствен „ дом “, а от бедстващия свят те са разграничени от една обща врата, тежаща седем тона. Скривалището разполага с общи системи за подаване на вода, електричество и филтриране на въздуха. Разбира се, богатите в подобен бункер ще се нуждаят от прислуга – за нея са построени обособени кафези. Всички места в етажната благосъстоятелност към този момент са разпродадени, а богаташи се редят на опашка за „ жилищата “, които " спасителят на света " Лари Хол строи в изоставени ракетни силози в Невада и Аризона.

Шепа избраници

Те в действителност се приготвят интензивно за края на света. Например милионерът Стив Хофман се подложи на лазерна очна интервенция през 2015 година, с цел да поправя късогледството си. Той твърди, че при положение на война или злополучие ще бъде мъчно да се намерят очила. Един от притежателите на Фейсбук Антонио Мартинес се снабди със личен остров, на който има всичко належащо за живот, в това число генератори и оръжия. Директорът на рисковия фонд Mowfield Fund, Тим Чен, интензивно икономисва пари за закупуване на бункер. И различен паралия се готви за края на света – IT експертът Ишан Бонг. Той също претърпя интервенция за поправяне на късогледство и счита, че в случай че средствата разрешават, има смисъл да инвестирате част от парите си в закупуването на бункер.

Като цяло, съгласно статистиката, минимум 50% от богатите хора се приготвят за война и бедствия в Щатите. Те имат вяра, че могат да оцелеят и да вземат със себе си в бъдещето всички чудеса на актуалната просвета и всички полезности на този свят, в това число скъпи сбирки, литература и антики. Някои, без да се крият в това време, споделят, че след разтърсванията, планетата ще бъде " изчистена " от „ простосмъртните “ и ще принадлежи извънредно на тях - шепа определени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР