Полицията в Глостършир разполага с най-многобройния парк от електрически автомобили

...
Полицията в Глостършир разполага с най-многобройния парк от електрически автомобили
Коментари Харесай

Полицаи признават, че батериите на електрическите автомобили се изтощават напълно по време на служба

Полицията в Глостършир разполага с най-многобройния парк от електрически коли във Англия. На разположение на локалната полиция има 66 броя Nissan Leaf и 9 електрически буса Nissan NV200. Това образува цели 20 % от целия електрически автопарк на английската полиция, където все още има 435 електрически автомобила.

На пръв взор това наподобява доста добре, само че не и за локалните служители на реда, които би трябвало да се оправят с всички преимущества и дефекти на това да употребяват електрически коли. Според комисар Крис Нелсън от локалната полиция, доста от служителите на реда имат проблеми със служебните си електрически коли. Той споделя, че доста от тях би трябвало да се оправят с изтощени акумулатори.

„ Чувал съм за доста проблеми с служители на реда, обикалящи с електрически коли в опит да намерят зарядна станция, изтощавайки батериите и качвайки се на други транспортни средства “. Това показа Нелсън в скорошно изявление.

„ Въпреки, че изцяло разбирам и поддържам климатичния надзор, моето първо обвързване е да се боря с престъпността. “

Нелсън добави, че не желае да вижда служители на реда, батериите на чиито коли се изтощават, до момента в който отиват към пътен случай с включени светлини, радио и парно
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР