Ентусиастите на Disney останаха настроени, след като беше посочен нахален

...
Ентусиастите на Disney останаха настроени, след като беше посочен нахален
Коментари Харесай

Феновете на Disney в шевове, след като забелязаха забавни детайли в текста на песента на Moana

Ентусиастите на Disney останаха настроени, откакто беше посочен нагъл нечут текст от хитовия филм Moana, което звучи като че ли има малко шотландски псувни в микса.

Филмът, който дебютира през 2016 година, споделя историята на смела полинезийска тийнейджърка на име Моана, което значи „ океан “, която сплотява сили с именития полубог Мауи, с цел да се впусне в дръзка задача да избави своя народ. Озвучаването на одухотворената Моана е тийнейджърката Аули'и Кравало, до момента в който Дуейн „ Скалата “ Джонсън вдъхва живот на харизматичния Мауи.

Моана беше успех в боксофиса, като събра над 56 милиона $ през първия си уикенд в единствено Съединени американски щати. Саундтракът, написан от титана на Бродуей Лин-Мануел Миранда, също завладя сърцата по целия свят, трансформирайки се в любим за стрийминг.

И въпреки всичко, това е съответен ред в песента „ I Am Moana “, който кара почитателите да се смеят. Споделен от British Memes в Instagram, клипът подсказва, че Моана изрича: „ Това е като прилива, постоянно се усилва, по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР