Полицаи от Областната дирекция на МВР в Хасково задържаха група

...
Полицаи от Областната дирекция на МВР в Хасково задържаха група
Коментари Харесай

Задържаха след преследване нелегални мигранти на пътя Димитровград

Полицаи от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково задържаха група мигранти на пътя Димитровград – Хасково, оповестиха от пресцентъра на дирекцията.

На 27 април чиновниците са получили информация за превеждане на нелегално пребиваващи непознати жители и са подхванали дейности по задържането им. На пост в димитровградското село Радиево са подали сигнал със стоп палка на лек автомобил, който ускорил придвижването си.

Създадена е била организация на изхода за Димитровград в посока Хасково за прекъсване на колата, която била следвана от полицейски патрули. Водачът на автомобила изгубил ръководството му и излязъл вдясно по посоката си на придвижване. На място е открито, че пътуващите чужденци са шестима без документи за идентичност. Седмият арестуван е лидерът на колата – сириец с адрес в Харманли, а колата е благосъстоятелност на различен сириец със статут на емигрант. Водачът е прегледан в болничното заведение в Хасково без заплаха за живота. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава, допълват от полицията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР