Политиката в ГЕРБ явно се предава по полов път –

...
Политиката в ГЕРБ явно се предава по полов път –
Коментари Харесай

Политика по полов път: Пиарът на Бойко Никола Николов уреди приятеля си за депутат?

Политиката в ГЕРБ очевидно се предава по сексуален път – п иарът на хунтата Никола Николов, който получи изненадващо покачване като народен координатор, стартира да кадрува в партийните структури и листи, поставяйки свои хора, написа в нов сигнал до Narod.bg.
 22-годишният гербаджия се стяга за дупетат
Миналата година нежният представител на Баце съумя да намърда 22-годишния студент Георги Кръстев за регионален координатор в Русе. С това предопределение Никола Николов безусловно разцепи структурата в крайдунавския град, отблъсквайки старейшините в организацията.

Георги бил влезнал толкоз надълбоко освен в сърцето на пиара на Бойко, че Никола не желал да продължава да усеща празнота от неналичието му и по тази причина уредил избираемо място на младока в партийната листа за идния парламентарен избор, твърди източникът на Narod.bg.

Отношенията сред тях почнали преди съвсем две години, когато Николов мълчалив от външния тип на съпартиеца си, който тогава бил ръководител на младежката организация на ГЕРБ в Русе, където майка му е общински консултант.

Никола усетил твърдата упоритост у студента и желанието му за бърза власт и непосредствено му предложил да го подбутва в партийната йерерхия.

Явно младокът се оправя добре с любовното оръдие, тъй като месеци по-късно Борисов персонално го назначава за регионален координатор, а на тези избори ще бъде на второ място и сигурно ще стане народен представител на 22, без да има нито един ден работен стаж, чуди се източникът на Narod.bg.

Реклама

Борисов от години държи Никола покрай себе си точно поради другата му ориентировка. Лидерът даже почнал да го употребява като инструмент за зависимости измежду своите, считат в ГЕРБ .
 Георги се върти към ГЕРБ още от времето на нежния Росен Плевнелиев
В сигнала се твърди още, че Георги Кръстев единствено няколко месеца съумял да съсипе цялата партийна организация в Русенско.

Това, обаче, остава в мъртвата зона на полезрението на Борисов, пред който Георги е показван като извънреден кадър. Благодарение на препоръките на Никола палавият студент постоянно може да бъде забелязан зад тила на Борисов при обиколките му из страната.

Георги Кръстев е роден през декември 1999 година в Русе. Син е на някогашния зам.-кмет на Русе Наталия Кръстева. Средното си обучение приключва в МГ „ Баба Тонка “, сега е студент четвърти курс в специалността „ Право “ на Русенския университет.

През февруари 2020 година оглави младежка конструкция на ГЕРБ в Русе, а на постоянните парламентарни избори на 4 април бе най-младият претендент за депутат от Русе.

Носител е на три сребърни медала по плуване от летните академични спортни игри 2020 г. 
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР