Политическият психолог проф. Антоанета Христова размазва фалшификациите на Кирил Петков

...
Политическият психолог проф. Антоанета Христова размазва фалшификациите на Кирил Петков
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Антоанета Христова с безпощаден коментар за управлението на Кирил Петков и фалшификациите на Бойко Рашков за къщата в Барселона - гледайте НА ЖИВО

Политическият психолог проф. Антоанета Христова размазва фалшификациите на Кирил Петков и копоя на Румен Радев - Бойко Рашков, за " къщата в Барселона ", " капиталовия бюджет ", който единствено след четири месеца ще бъде обновен, и сполучливото им ръководство.

" Ако " обстоятелствата " към скандалния случай, са събирани просто по този начин, това се назовава " претопляне на случая ". Най-важното за мен не са толкоз медийните изявления. Защото това звучи извънредно несериозно. Това е образът, само че засегнатост към протокола, който се употребява. Второто нещо е - кой го е направил? ", разяснява Христова.

Тя попита - къде в действителност е Планът за развиване, кой е подценен, в чии джобове ще отидат парите за възобновяване. " Това явно се прави отвън нашето внимание и е част от картината. Виждаме и това, че цените порастват стремглаво. Оставете краставиците, хлябът, олиото, всичко пораства. При това състояние се схваща напълно естествено, че хората са разочаровани. На фона на това отчаяние, на фона на риска от митинги, какво се прави? - Кризисен пиар. Който се прави извънредно неспособно. Трябва да уволнят оня, който прави този спешен пиар. Защото този скандал може да надскочи рамките на страната. Той рискува адсе трансформира не просто в пиар, а като бумеранг да удари държавното управление. Рискува се репутацията на държавното управление и репутацията на страната ", съобщи Антоанета Христова.
свързани новини32188на 09.02.2022
Тя означи още: " Голяма тематика е логиката на психиката на нашия народ. Забелязвам, че омразата, експанзията, която я имаше по-миналата - с митингите против предходните ръководещи, в този момент се обръща по различен метод. Мнозинството стартира да изпитва страшна непоносимост към ръководещите сега. И има една дребна група, която пази безусловно против личния си интерес държавното управление. Защото явно пазят своя предходен избори, мъчно признават грешката си ".

" Когато приказваме за държание, което е отвън здравия смисъл, тогава може да се търси личностен проблем ", добави Христова.

Според нея има доста разбори на връзките Главен прокурор - Кирил Петков: " Моята интерпретация е доста ясна. Говори се, приказва се, че основният прокурор не гони нарушителите. Който го приказва - виждат се двамата и се схващат. Това е връзка чисто всъщност - аз съм основен прокурор, дай имената, ние ще реагираме. Тази връзка е урок по държание по отношение на институцията. Гешев даде урок на Кирил Петков. Петков обаче реагира полукоректно ".

Антоанета Христова съобщи, че няма неприятно, че е подбрал " лист по Google ". Проблемът е в това, че се е изложил с това, че не води диалог всъщност. " Петков събира нещо безусловно некадърно, не знае кой кой е, отива и го мята. Мяташ го, с цел да провокираш или мяташ, тъй като това е твоят потенциал. Моята теза е, че е и едното, и другото. Истината е, че в този информационен мач стабилността и разсъдъкът незабавно проличават и те са на страната на основния прокурор ".

Тя акцентира, че има сериозен проблем - двойният критерий и в президентството, и в Министерски съвет.

" От една страна, гледайки цялата тази картина, човек си споделя - тук има нещо гнило. Такъв е този метод?! Опитвам се да си обясня това не толкоз личностово. И за мен казусът лежи в лявата им левичарско-либерална принадлежност ", съобщи Христова.

" Какво е либералът? - Либералът е индивидът, който споделя - свободата е над безусловно всичко. Свободата прегазва и закона, и Конституцията, и правата на българите. Има едни създатели, които споделят - краят на либерализма е, когато той победи. Аз считам, че този демократизъм, който виждаме сега, това е краят. Но би трябвало да си го изстрадаме ", означи политическият психолог.

Христова посочи, че това е добре да се разбере от по-широка аудитория - че в тази идеология се крие краят на демокрацията и краят на спазването на законите: " Затова би трябвало да спрем настъпването на либерализма, да ограничим малко персоналната независимост в границите на закона ".

" Партията е консервативна полезност, тя е еднаквост, да знаеш кой си, какви са твоите полезности, кои са твоите отговорности. " Продължаваме промяната " не демонстрират посока, полезности, те споделят - ще решим софтуерно бързо това, което считаме за вярно... И най-после ще създадем " интелигентна промяна ". Въпросът е, че те видяха, че обещанията се хвърлят на момента, с цел да решиш обстановката с властта и по-късно друго няма значение ", разяснява Христова.



Гледайте онлайн по ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР