Политическият анализатор и председател на Младежкия Консервативен клуб Кристиян Шкварек

...
Политическият анализатор и председател на Младежкия Консервативен клуб Кристиян Шкварек
Коментари Харесай

Политически анализатор срази Бабикян и Дончева за лъжите им срещу проф. Герджиков: Съветник на Минеков пуска фалшификатите

Политическият анализатор и ръководител на Младежкия Консервативен клуб Кристиян Шкварек насочи мощно обръщение към представителите на " Изправи се! Ние идваме " Арман Бабикян, Светослав Трайков и Татяна Дончева, които пробваха да окалят издигнатия за кандидат-президент ректор на Софийския университет проф. Анастас Герджиков с подправени вести по негов адрес.

Ето какво написа в тази връзка Кристиян Шкварек:

Една история за подправените вести и лъжата, която би трябвало да прочетат всички политически партии.

" Не може да отлгеждаш змии в задния си двор и да очакваш да хапят единствено съседа ти. "
Това долу е Светослав Трайков - един от хората на Арман и, твърди се, списващият уеб страницата на за подправени вести - Информиран.нет. В момента е консултант в министерство на културата на министър Минеков. Известен е с съвсем ежечасовото си спамене на Facebook с подправени вести, колажи и мнения. Както и с това какъв брой партии и политици е сменил.
свързани новини108386преди 15 часа71157на 03.10.2021
В деня, в който беше оповестена кандидатурата на ректора на СУ проф. Анастас Герджиков за президент Светослав Трайков разгласява колаж с подправен откъс на Герджиков по адрес на Борисов. Написа дълъг пост с откъс, в който Герджиков сякаш хвалел Борисов и го сравнявал със Стамболов при връчването му на купата Доктор Хонорис Кауза. Постът излезе мигновено и като " вест " в Информиран. нет и беше споделен стотици път. Добра работа, сполучлива - за това съществуват тези уеб сайтове в последна сметка.

Само че на идващия ден острието на групировката, която стои зад Светослав Трайков - Татяна Дончева, взе че повтори тази подправена вест в народен ефира. Моментално последва позвъняване от проф. Герджиков в ефир, който обори изказванието. Оказа се, че Борисов даже не е получавал такава купа, всичко е измислено в поста на Трайков. Тя самата призна, че е прочела " новината " в интернет и даде обещание да се извини, в случай че се окаже неистина. Така и направи по-късно, само че вредата към този момент беше нанесена. Новината, че лъже в ефир обиколи медиите. Самият клип по какъв начин Герджиков я упреква в неистина в ефир обиколи интернет. Един от водещите политици на ИБНИ беше изложен в общественото пространство като измамник. Защо?
свързани новини38754на 03.10.2021
Защото е прочела подправена вест, пусната от СОБСТВЕНАТА ѝ групировка. От уеб сайтът за подправени вести на сътрудника ѝ Арман Бабикян, дело на неговия чиновник и деятел на ИБНИ Светослав Трайков.

Г-да политици - не отглеждайте змии в задния си двор с вярата, че ще хапят единствено съседите ви. Тяхната отрова може да застигне и самите вас. Днес лъжите им ще излагат съперниците ви, само че на следващия ден самите вие ще се хванете на тях и изложите, както стана с госпожа и професионалния измамник в личната ѝ партия. Нека всяка партия се отърве от уеб страниците си с подправени вести и хората, които ги списват. Така ще е по-безопасно за всички, в това число партиите с такива уеб сайтове.
А бъдете сигурни - ВСЯКА партия има такива.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР