Обвиненият за убийството на Димитър Малинов от Цалапица говори за

...
Обвиненият за убийството на Димитър Малинов от Цалапица говори за
Коментари Харесай

Обвиненият за убийството на Димитър от Цалапица говори за първи път

Обвиненият за убийството на Димитър Малинов от Цалапица приказва за първи път. Рангел Бизюрев самичък е нанесъл смъртоносните удари, стана ясно от самопризнанията му в съда в Пловдив.

Трябва да уточним,че беше разпитан като очевидец по делото против близнаците Борислав и Валентин Динкови,к оито са упрекнати в персонално укривателство. Бизюрев описа пред съда, че единствено той е удрял Димитър Малинов. Прокуратурата не споделя все още ще промени ли обвиняването към близнаците.

Обидни думи, казани от Димитър Малинов по адрес на Рангел, били повода той да го нападне.  Побоят станал пред един от близнаците- Борислав.

 Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ) 2 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана 2 мин. Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана  Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО) 2 мин. Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО)  Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ) 2 мин. Кола на НСО с Кирил Петков катастрофира, има умрял (СНИМКИ)  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Атентатът против словашкия министър председател Роберт Фицо  Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “ 3 мин. Рангел Бизюрев: Димитър падна на земята и сподели „ Спри, доста неприятно ме удари “  Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо 3 мин. Ген. Тодор Коджейков: Грешка на защитата - втори нападател щеше да доубие Роберт Фицо  Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана 2 мин. Оказват помощ на възпитаници в музей, откакто яли храна с марихуана  Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО) 2 мин. Шокиращият миг, в който майка е хвърлена от влакче в увеселителен парк (ВИДЕО)

„ Ударих го няколко пъти в торса и корема, той падна и сподели: Спри, доста неприятно ме удари. Тръгнахме с Борислав, като се върнахме по-късно, Митко беше  паднал, очите му бяха отворени, ревизирах му пулса - няма признаци на живот. Върнах се при Борислав и му споделих, че Митко е мъртъв “, съобщи пред съда Бизюрев.

По думите му той нанесъл ударите над Димитър поради обиди

Борислав оказал помощ на Рангел да качат тялото в колата. Обадили се и на другия близнак - Валентин да пристигна на сметището с кирка и лопата. Майката на Димитър сподели, че от показанията на Рангел не излиза наяве кой е нанесъл смъртоносния  удар  в главата.

Според прокурора, още е рано да се каже дали обвиняването против близнаците ще бъде променено.

През последните месеци Недялко Малинов е страдал от тежко заболяване

От разпит на проверяващите в залата стана ясно, че Рангел е заплашвал близнаците да мълчат за убийството. Младежът беше екстрадиран у нас. Следващото съвещание ще продължи с разпит на движимости лица.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР