ВАШИНГТОН (AP) — Министерството на правосъдието в четвъртък официално прекласифицира

...
ВАШИНГТОН (AP) — Министерството на правосъдието в четвъртък официално прекласифицира
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието официално предприе прекласифициране на марихуаната като по-малко опасен наркотик в историческа промяна

ВАШИНГТОН (AP) — Министерството на правораздаването в четвъртък публично прекласифицира марихуаната като по-малко рисково лекарство в историческа смяна в генерации опиати в Съединени американски щати политика.

Предложено предписание, изпратено до федералния указател, признава здравната приложимост на канабиса и признава, че има по-малък капацитет за корист, в сравнение с някои от най-опасните опиати в нацията. Планът, утвърден от основния прокурор Мерик Гарланд, не легализира марихуаната непосредствено за развлекателна приложимост.

Администрацията за битка с опиатите ще вземе обществен коментар по отношение на предлагането марихуаната да бъде отстранена от актуалната й подредба като опиат от лист I, дружно с хероин и LSD. Той реалокира пота в лист III, дружно с кетамина и някои анаболни стероиди.

Ходът идва след рекомендация от федералния отдел по опазване на здравето и човешки услуги, който стартира обзор на статуса на лекарството по гледище на президента Джо Байдън през 2022 година

Байдън с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР