Политически назначения, за да се запази коалиционният мир – така

...
Политически назначения, за да се запази коалиционният мир – така
Коментари Харесай

Нинова за рокадите в кабинета: Борисов сменя резервните гуми на кола с неработещ двигател

Политически назначения, с цел да се резервира съдружният мир – по този начин Корнелия Нинова назова трите импровизирано спрягани имена за нов екоминистър. А точно Искрен Веселинов, Емил Димитров-Ревизоро и Николай Кънчев.

Председателят на Българска социалистическа партия съобщи в ефира на bTV, че с това нищо в ръководството няма да се промени.

„ Г-н Борисов прибягва до промяна на аварийните гуми на автомобил, чийто мотор към този момент не работи. Много пъти сме били очевидци на промяна на министри, само че нищо не се трансформира в стила на ръководство. Затова и нашата упоритост е да се смени цялото държавно управление “, съобщи Нинова.
На съдружен съвет вземат решение кой ще е новият екоминистър Спрягат се три имена – Искрен Веселинов, Емил Димитров и Николай Кънчев
Тя е на мнение, че тримата не са експерти и не схващат от материята.

„ Въпросът за отговорността стои отворен и съгласно нас тя е на първо място на премиера, тъй като той сменя министрите, само че не и метода на ръководство. Системата на ръководство е сбъркана, а не хората. Нено Димов е изкупителна жертва на целия този модел, тъй като има много институции, които отговорят за ръководството на ВиК бранша “, счита водачът на Българска социалистическа партия.
Ген Атанасов: Нено Димов е жертва на своя кариеризъм Неговият арест е разпореден от Бойко Борисов, уверен е водачът на ДСБ
По думите й казусът с водата е народен, а освен на Перник, тъй като скоро „ ще изгърмят “ и други градове.

„ Вината за това е генерална. Този метод на ръководство обезличава кръвоносната система на държавността, а точно институциите. Борисов направи по този начин, че за 10 година всички проблеми в страната се вземат решение от един човек “, сподели още Корнелия Нинова.
Нено Димов остава зад решетките (ОБЗОР) Защитата твърди, че Вик – Перник в никакъв случай не е алармирало министъра в оставка, че има проблем
Тя бе безапелационна, че Българска социалистическа партия не са се отказали от вота не съмнение към държавното управление, който не е единствено поради водната рецесия в Перник. Той е сложен по тематиката с екологията и визира и националния проблем с водата, както и безконтролния импорт и горене на боклуци у нас. Нинова разчита да бъдат подкрепени от Движение за права и свободи, „ Воля “ и самостоятелните.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР