Политическата върхушка има план Б, ако врътката с експертен кабинет

...
Политическата върхушка има план Б, ако врътката с експертен кабинет
Коментари Харесай

Нова сделка в Narod.bg: Томислав Дончев бутан за премиер в коалиция ГЕРБ-ДПС-ДБ-Възраждане

Политическата върхушка има проект „ Б ”, в случай че врътката с „ експертен кабинет ” отпред със Стефан Янев не успее да мине пред гласоподавателите. Източник на Narod.bg разкри, че има готова следващата аморална коалиция сред Бойко, Доган, Христо Иванов и Костадин Костадинов – Костя Копейкин.
 Мераклията за трона в шайката ГЕРБ Томислав Дончев се стяга за министър председател
Реклама

Според този проект министър председател би трябвало да стане един от кандидатите за трона в хунтата ГЕРБ – Томислав Дончев, поради компромисния си имидж, надалеч по-приемлив от лицето на Бойко в очите на народа, безапелационен е информаторът на Narod.bg.

Останалите значими функции в това държавно управление на задкулисието също са разпределени – за пребогатото военно министерство е нагласен човек на Румен Радев, в министерствата на труда и туризма ще влязат гербаджии, а едно от най-важните – финансовото, ще бъде управлявано от „ специалист ” на Движение за права и свободи.

Така ще се оформи коалиция сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Демократична България ”, в която водачът на „ Възраждане ” Костя Копейкин ще бъде „ златен пръст ”, тъкмо като своя наставник в политиката Волен Сидеров, който влезе в в залата на Народното събрание, самичък, без партията си, с цел да се получи кворум от 121 депутати и по този начин Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да сформират държавното управление „ Орешарски ” в интервала 2013-2014 година
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР