Покрай задаващите се местни избори на 29 октомври изплува утайка,

...
Покрай задаващите се местни избори на 29 октомври изплува утайка,
Коментари Харесай

Примитив в Narod.bg: Любимецът на мутри и роми Пламен Крумов се бута за кмет на Сливен с крадена реч, тоя ще управлява 173 000 човека?

Покрай задаващите се локални избори на 29 октомври изплува наслойка, която се намерения за елита на обществото и в този момент драпа за власт. Тъжният сюжет се разиграва в Сливен, да вземем за пример, където някогашният футболист Пламен Крумов, подкрепян от мутри и две махали роми, повярва, че има интелекта, уменията, ерудицията и опита да ръководи 173 000 индивида, колкото наброява региона съгласно последното броене, сигнализира четец на Narod.bg от Града на стоте воеводи.

Само че… Въпросният ритнитопковец, сега общинар от Съюз на демократичните сили, няма ум да напише представителното си слово, с което се прогласява за кандидат-кмет. Щеше да е смешно, в случай че не беше тъжно – сливенският зевзек Пламен Крумов, партенка на вездесъщата Десислава Танева и неин авариен състезател за локалните избори, е откраднал буквално словото, оповестено във фейсбук да пропагандира наивници, от кмета на Стара Загора от ГЕРБ Живко Тодоров, за което представяме и доказателства.

Ето по какъв начин стартира излагацията на Пламен Крумов:

Здравейте другари,

Обръщам се към Вас като другари, на първо място, тъй като ви усещам близки.

На второ място, тъй като оценявам почтените и същински човешки връзки и имам вяра, че те могат да станат основа на една нова и друга политическа и управническа стратегия.

Сравнете с оригинала, оповестен първо от кмета на Стара Загора Живко Тодоров:

Реклама

Здравейте другари,

Обръщам се към Вас като другари, на първо място, тъй като ви усещам близки.

На второ място, тъй като оценявам почтените и същински човешки връзки и имам вяра, че те могат да станат основа на една нова и друга политическа и управническа стратегия.

Заради бруталната кражба на текста, явно безпомощен да напише нещо самичък, карикатурният кандидат-кмет, предал ГЕРБ, бе подигран от хората в Сливен. Публикуваме единствено едно от мненията без редакторска интервенция:

Започна предизборната акция. Някои хора започнаха интензивно още преди година, в действителност май от преди години. Първо с Реформаторския блок, след това със Съюз на демократичните сили, в този момент от някакво си обединение….

И така… Разглеждам си аз и какво да видя… Нали съм пенсионер, имам време…

Един преписвал от различен прочувственото си послание. Ма то първо, че второ, че трето… Дума по дума преписано. Какво да прави индивидът, не могъл да го измисли. Толкова си може…..Само, че оригиналът постоянно е по – добър от копието, колкото и излъскано да е то.

Аз избирам оригинала пред нескопосани копия. Предпочитам хора, които държат на мъжката си дума, а не такива, които зариват пътя, по който са минали и дават празни обещания. И да, футболистът – преписвач няма нищо общо с ГЕРБ!!! Опитва се да копира, само че класата и равнището са ….

Затова хора, мислете.. Веднъж изменник, цялостен живот предател…

Проверката на Narod.bg сподели, че следващият опит на Пламен Крумов да влезе в кметството на Сливен през задния вход с помощ от мутри и роми ще е с регистрацията на партията „ Пряка народна власт “ на Петър Клисаров.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР