Покрай пандемията все повече хора работят от вкъщи, а тази

...
Покрай пандемията все повече хора работят от вкъщи, а тази
Коментари Харесай

Ще работим от вкъщи и след пандемията

Покрай пандемията от ден на ден хора работят от у дома, а тази наклонност ще продължи и в бъдеще, даже когато стартира всеобщото потребление на имунизациите против ковид. Новият модел на работа е част от цифровата промяна на бизнесите, която ще продължи да се развива даже откакто светът пребори вируса и се върне към по-нормален живот. Това предвижда някогашният началник на IBM Джини Ромети в изявление за CNBC.
" Не мисля, че тези софтуерни трендове ще се извърнат ", уверена е Ромети. Дистанционната работа няма да изчезне и ще стане част от " хибриден " модел на работа, при който някои хора работят в офиса, до момента в който други остават у дома, планува тя.
По думите ѝ имунизацията ще ни разреши да се върнем до някаква степен към нормалността, само че част от нещата в хибридния метод на работа ще се запазят, защото хората към този момент са осъзнали преимуществата им.
Пандемията задейства вълна от работещи от у дома по целия свят, само че и усили търсенето на цифрови здравни и просветителни услуги. Учителите и лекарите, както и учениците, родителите и пациентите бяха принудени да се приспособят към виртуалните учебни уроци и медицински прегледи.
Няколко европейски страни върнаха цялостната карантина в последно време, с цел да забавят огромния растеж на инфектираните. Но някои са скептични, че отдалечената работа и срещи ще продължат, в случай че имунизацията даде опция за отваряне на стопанските системи по света.
.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР